EV Volumes

Nyomon követési és előrejelzési adataink túlmutatnak az elektromos járművek értékesítésén. Teljes körű információkat nyújtunk az elektromos járművek piacáról (beleértve az akkumulátorfejlesztéseket is), így a különféle típusú elektromos járművekben rejlő teljes piaci potenciált kiaknázhatja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Nyomon követési és előrejelzési adataink túlmutatnak az elektromos járművek értékesítésén.

Teljes körű információkat nyújtunk az elektromos járművek piacáról (beleértve az akkumulátorfejlesztéseket is), így a különféle típusú elektromos járművekben rejlő teljes piaci potenciált kiaknázhatja.

Ebben segíthetünk

Egyedi, minőségi nyomon követési és előrejelzési datkészletet kínálunk elektromos járművekhez, a legmagasabb szintű részletességgel:

  • Elektromos járművek értékesítése OEM és modell alapján – járműeladások és márkateljesítmény mérése piaconként
  • A piac méretének meghatározása és piaci penetráció – a piac alakulásának megismerése, megalapozott tervezés és a versenyképesség megőrzése
  • Akkumulátorok szállítása – a különböző elektromosautó-márkákban használt akkumulátorok elemzése, és a szükséges kapacitások felmérése
  • Töltési infrastruktúra – információk az egyes országok töltési infrastruktúrájának növekedéséről és a telepített csatlakozótípusokról
  • Jövőbeni modellek bevezetése – a piacon várható új modellek pontos előrejelzése
  • Pontos elektromosjármű-specifikációk és árak – összehasonlítás a versenytársakkal, hogy egy lépéssel előttük járhasson

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Miért az EV Volumes?

Az elektromos járművekkel kapcsolatos szaktudásunknak és egyedülálló módszereinknek köszönhetően Ön naprakész, pontos piaci információkhoz juthat.

Nyers értékesítési adatokat gyűjtünk be – OEM-csoportonként, gyártmányonként és modellenként, BEV-k, PHEV-k, FCEV-k, HEV-k és MHEV-ek vonatkozásában, több mint 130 piacon. Robusztus, megbízható nyomkövetési és előrejelzési adatokat kínálunk, amelyeket havonta frissítünk.

Az EV Volumes előrejelzései túlmutatnak a járművek számán és piaci részesedésén.

Kiterjednek a BEV-k és PHEV-k akkumulátorspecifikációira a különböző cellatípusokra, katódkémia jellemzőkre és cellagyártókra vonatkozóan, valamint az akkumulátorszállítás kWh-ban történő nyomon követésére a cellagyártóktól az OEM-ekig és modellekig.

Megtekintheti országonként, hová szállítják az akkumulátorcellákat. Ez segíti a jövőbeli stratégiákat, például hogy hol építsenek üzemeket a cellagyártáshoz, és hová tervezzenek bányászati beruházásokat.

Adataink letölthetők Excel, PDF és CSV formátumban, amelyeket egyszerűen integrálhat rendszerébe.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Ki használja az EV Volumes adatbázisát?

Több ágazatban is vannak ügyfeleink, beleértve az OEM-eket.

A portfóliótervezők és a stratégiai csapatok az elektromos járművekkel kapcsolatos pontos előrejelzésekhez, a gépjármű-nyilvántartási és műszaki adatokhoz, valamint a mennyiségi adatokhoz való hozzáféréssel értékes eszközhöz jutnak a jövőbeli trendek azonosításához.

Erről itt olvashat bővebben.

Flottaüzemeltető cégek

Kategóriaelső adatokhoz férhet hozzá, felfedezheti a lehetőségeket más szegmensekben, és pontosan tudni fogja, mi várható a piacon. A havi értékesítési nyomon követés segítségével jobb döntéseket hozhat, a jövőbeli modellek megjelenésére vonatkozó információk révén pedig magabiztosan tervezheti meg a megfelelő járművek beszerzését flottája számára.

Erről itt olvashat bővebben.

Kormányzat – Közlekedés és mobilitás

A kormányzatok világszerte fontos közlekedési kérdésként kezelik az elektromobilitást, és új kibocsátási irányelveket határoznak meg. Az EV Volumes segít az ügyfeleknek megérteni, hogyan fejlődik a piac és a technológia, hogy a helyes úton maradhassanak.

Erről itt olvashat bővebben.

Beruházók

A nagy eszközkockázatokkal működő intézmények az EV Volumes pontos előrejelzését és nyomon követési szolgáltatását használják a piaci részesedés alakulásának megértéséhez, valamint az elektromos járművek gyártásában részt vevő vállalatok értékének felméréséhez, hogy értékeljék jövőbeli beruházásaikat.

Erről itt olvashat bővebben.

Akkumulátor-beszállítók

Az akkumulátorcella-gyártók és a nyersanyag-bányászattal foglalkozó vállalatok az EV Volumes akkumulátorszállítmányok nyomon követését és előrejelzéseit használják a nyersanyagok iránti kereslet meghatározására, ami hozzájárul az olyan kulcsfontosságú üzleti döntésekhez, mint például a gyártóüzemek kialakításának helyszíne.

Erről itt olvashat bővebben.

Professzionális szolgáltatások/tanácsadás

Elektromos járművekkel kapcsolatos projekteken dolgozik az ügyfeleivel? Integrálja adatainkat, és fejlessze adatbázisait és ökonometriai modelljeit. Az adatok összesítésével megismerheti az elektromos járművek piacokon és földrajzi területeken történő elterjedésének összefüggéseit – így megalapozottabb tájékoztatást nyújthat ügyfeleinek.

Erről itt olvashat bővebben.

Igen, keressenek az EV Volumes adatbázissal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ezek a témák is érdekelhetik

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.