Média és távközlési cégek

Az Eurotax segítségével biztosíthatja, hogy innovációi megfeleljenek az autóipar fő szereplői és termékei támasztotta követelményeknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ebben segíthetünk Önnek

A kapcsolódástól és a telematikától a feltörekvő technológiai megoldásokig, a technológiai terület úttörőivel együttműködve segítünk, hogy innovatív termékeket és szolgáltatásokat valósítson meg az autóiparban.

Miért érdemes az Eurotaxot választani?

Ügyfeleink mérvadó adatainkat és elemzéseinket használják fel az autógyártók járművekkel és technológiákkal kapcsolatos igényeinek felmérésére:

Pontos műszaki adatok

Műszaki adataink segítségével megállapíthatja, hol és hogyan telepíthető terméke egy új járműmodellbe annak tervezési szakaszában.

Vegye kézbe az irányítást

Az Eurotax azonosító adatai segítségével nyomon követheti a készleteit, így mindig tisztában lesz vele, mely járművekbe szerelték be a termékeit.

Támogatás az ügyfélszolgálathoz

Ahhoz, hogy ügyfelei valóban megtakarítsák az üzemanyagköltség egy részét, csökkentsék az állásidőt, a futásteljesítményt és az üresjáratot, kiküszöböljék a nem megfelelő hatékonyságot, valamint fokozzák a vezetők biztonságát, Önnek pontosan tudnia kell, milyen járműveket vezetnek, és az ennek megfelelő egységeket és szoftvert kell telepítenie.

VIN-keresési szolgáltatásunk pontosan megmondja, milyen opcionális extrákkal van felszerelve egy jármű, miután legördült a futószalagról. Így biztos lehet benne, hogy az ügyfelei flottájának felhasználói hatékonyan használják a tempomatot, mindig be van kapcsolva a stop/start technológia, és hatékonyan használják a járművükbe beszerelt összes biztonsági funkciót.

Gyors és pontos VIN-azonosítás

A VIN segítségével azonnal megismerheti az autó konfigurációját, amint az legördül a futószalagról, ellentétben más jármű-azonosítási módszerekkel, például a VRM-mel. Így rögtön versenyelőnybe kerül, hiszen könnyedén meghatározhatja, milyen nyomkövető egységekre van szükség, melyik a megfelelő szoftver, és mi a leggyorsabb telepítési folyamat.

A VIN segítségével a telematikai kiírásokon pontos és versenyképes ajánlatokat tehet, és egy lépéssel versenytársai előtt járhat.

form

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

A mi megoldásaink

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során