EV-volumes akkumulátorbeszállítók számára

Kövesse nyomon a versenyt. Fejlessze saját gyártósorát.

AZ EV-VOLUMES BESZERZÉSE

Hogyan segítünk

Az akkumulátorgyártók és az akkumulátor-alapanyagok gyártásával foglalkozó vállalatok az EV-volumes és az akkumulátorszállítmányok nyomon követésére szolgáló eszközünk használatával képet kapnak az akkumulátorok és az akkumulátor-alapanyagok iránti keresletről. Az EV-volumes nyomon követi, hogy az egyes akkumulátorbeszállítók mely járművekhez biztosítanak akkumulátorokat, ezáltal segít a tervezésben és a szállításban.

AZ EV-VOLUMES BESZERZÉSE

Az EV-volumes előrejelzéseinek használatával előre meghatározhatja az akkumulátorokkal kapcsolatos MWh-igényeket, és képet kaphat arról, milyen léptékű cellagyártási beruházásokat tegyen, például hová telepítse a gyárakat.

Annak előrejelzésével, hogy hol fogják gyártani a legtöbb elektromos járművet a jövőben, azt is segítünk felmérni, hol lesznek leendő ügyfelei.

Igen, kérem keressenek meg az EV-volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.