A jármű azonosítása és műszaki adatai

Hogyan tudnám pontosan beárazni a gépjármű-felelősségbiztosításokat?

Az Eurotax rendszerben található adatok és eszközök segítségével gyorsan megtalálhatja azokat az eszközöket, amelyekkel személyre szabott értékelési és kockázatvállalási döntéseket hozhat bármilyen kárigény esetén.

 • Bármilyen kárigény esetén az Eurotax rendszerben található adatok és eszközök segítségével gyorsan megtalálhatja azokat az eszközöket, amelyekkel személyre szabott értékelési és kockázatvállalási döntéseket hozhat.
 • Alkalmazásunk azonosítási és specifikációs adatainak használatával az összes műszaki paramétert és teljesítményértéket lekérdezheti.
 • Meghatározhatja azokat a biztonsági és védelmi funkciókat, amelyek minden jármű esetében befolyásolhatják a baleseti és költségkockázatokat.
 • Pontosan meghatározhatja a biztosítások árát ezen létfontosságú információk alapján.
 • Szolgáltatásunkkal egy szempillantás alatt azonosíthatja a profitot befolyásoló, gyárilag beépített széria illetve opcionális extrákat is.

Megoldásaink

 • WeTax

  Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

 • Adat- és API-megoldások

  Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Vissza az elejére.

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.