EV Volumes Állami szervezetek számára

Megtudhatja, mi mozgatja az elektromos járművek gyors terjedését és optimalizálhatja irányelveit.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Hogyan segíti az EV Volumes a kormányzatok számára?

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jövőbeli beruházások támogatása és az ágazaton belüli innováció ösztönzése érdekében ismernie kell, hogyan fejlődik az elektromos járművek piaca és technológiai háttere.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segíthet az EV Volumes az elektromos járművek bevezetési stratégiáiban:

A nyilvános töltőinfrastruktúra fejlesztése

Nyomon követheti és összehasonlíthatja a töltőinfrastruktúrákat országok és csatlakozótípusok szerint, hogy meghatározhassa a piacok vonzerejét infrastrukturális szempontból. A költségvetés keretein belül maradva fejlesztheti saját nyilvános töltőállomásait, és felgyorsíthatja az elektromos járművek terjedését az országában.

Az elektromos járművek bevezetésére vonatkozó egyedi célok teljesítése

Nyomon követheti országa teljesítményét a piaci részesedési célokhoz képest az elektromos járművek minden egyes szegmensében. Felmérheti más kormányzatok teljesítményét az országonkénti szűréssel, és újradefiniálhatja saját stratégiáit, ösztönözve a jobban teljesítő szegmenseket.

Igen, kérem keressenek meg az EV Volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.