EV-volumes Állami szervezetek számára

Megtudhatja, mi mozgatja az elektromos járművek gyors terjedését és optimalizálhatja irányelveit.

AZ EV-VOLUMES BESZERZÉSE

Hogyan segíti az EV-volumes a kormányzatok számára?

Tisztában vagyunk azzal, hogy a jövőbeli beruházások támogatása és az ágazaton belüli innováció ösztönzése érdekében ismernie kell, hogyan fejlődik az elektromos járművek piaca és technológiai háttere.

AZ EV-VOLUMES BESZERZÉSE

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segíthet az EV-volumes az elektromos járművek bevezetési stratégiáiban:

A nyilvános töltőinfrastruktúra fejlesztése

Nyomon követheti és összehasonlíthatja a töltőinfrastruktúrákat országok és csatlakozótípusok szerint, hogy meghatározhassa a piacok vonzerejét infrastrukturális szempontból. A költségvetés keretein belül maradva fejlesztheti saját nyilvános töltőállomásait, és felgyorsíthatja az elektromos járművek terjedését az országában.

Az elektromos járművek bevezetésére vonatkozó egyedi célok teljesítése

Nyomon követheti országa teljesítményét a piaci részesedési célokhoz képest az elektromos járművek minden egyes szegmensében. Felmérheti más kormányzatok teljesítményét az országonkénti szűréssel, és újradefiniálhatja saját stratégiáit, ösztönözve a jobban teljesítő szegmenseket.

Igen, kérem keressenek meg az EV-volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.