A jármű azonosítása és műszaki adatai

Hogyan állapíthatom meg, hogy egy járműhöz milyen gyárilag beépített opcionális extrák tartoznak?

Az Eurotax azonosítási és specifikációs szolgáltatásainak segítségével pillanatok alatt azonosíthatja az opcionális extrákat.

  • Az alvázszám azonosítás és a specifikációs adataink segítségével megtudhatja, milyen opcionális extrákkal van felszerelve az adott jármű.
  • Lehetősége lesz, hogy állományának értékelését, hasonló paraméterű versenytársakkal hasonlítsa össze.
  • Az értékesítés növelése érdekében csak olyan járműveket válasszon, amelyek az igényeknek legmegfelelőbb opcionális extrákkal rendelkeznek.

Megoldásaink

  • WeTax

    Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

  • Adat- és API-megoldások

    Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Vissza az elejére.

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.