EV Volumes Befektetők számára

Mérje fel és elemezze a kockázatokat. Védje jövőbeli befektetéseit.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Hogyan segíti az EV Volumes a befektetőket?

Az EV Volumes értékesítési előzményei segítségével nyomon követheti múltbeli beruházásait és értékelheti a jövőbeli beruházásokat. Értékes betekintést nyerhet a rövid távú piaci mozgásokba. Kezelheti a kockázatokat, és magabiztos befektetéseket indíthat a megfelelő területeken.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

A következőképpen nyújt megbízható adatokat az EV Volumes, hogy támogassa a döntéshozatal során:

Védelem a súlyos veszteségekkel szemben

 

Kíváncsi rá, hogy megalapozott döntést hozott-e? Ne hagyatkozzon megbízhatatlan adatokra! Használja havonta frissített, piacvezető értékesítési előrejelzéseinket és trendkövető szolgáltatásunkat a BEV (akkumulátoros elektromos járművek) és PHEV (hálózatról tölthető hibrid elektromos járművek) járművekkel kapcsolatban, hogy nyomon tudja követni a rövid távú piaci mozgásokat, és jobb befektetési döntéseket hozzon.

A teljes kép megismerése

A téma szakértői vagyunk, és megbízható adatokkal rendelkezünk az elektromos járművekkel kapcsolatban. Kizárólag a legjobb minőségű adatokat használjuk piacvezető előrejelzések készítésére a BEV és PHEV járművek értékesítését illetően, hogy segítsünk megérteni az alakuló trendeket. Az átfogó elemzést nyújtunk a piaci penetrációról, a töltőinfrastruktúráról, az akkumulátorokról, valamint a jelenlegi és jövőbeli kínálatról.

Igen, kérem keressenek meg az EV Volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.