Szakértőink

A több mint 400 autóipari szakértőből, szerkesztőből és adatkutatóból álló csapatunk az adatokat olyan ismerethalmazzá alakítja, amely alapján az ügyfelek cselekedni tudnak. A kifinomult statisztikai elemzést és algoritmusokat a helyi humánszakértelemmel kombinálva szakembereink napi rendszerességgel alakítják ki az Európában elérhető legpontosabb árképzést.

Világszínvonalú adattudósok

Doktoranduszokból és vezető elemzőkből álló, nagyra becsült csapataink iparágvezető kutatási technikákat és gépi tanulási rendszereket dolgoznak ki és tartanak fenn, hogy mélyreható elemzést és pontosságot biztosítsanak az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

Első rangú specifikációs csapatok

Tapasztalt iparági szakértőink Európa 23 országában és Ausztráliában állítják össze és szabványosítják a gyártói specifikációkat, berendezéseket, összeszerelési útmutatókat és árlistákat.

A kategóriájukban legjobb értékbecslők

Autóipari szakértőkből álló elkötelezett csapatok elemzik és értelmezik a megfigyeléseket az összes általunk kiszolgált piacon, az aukciósházaktól és a parkolóházaktól az online portálokig.

Tehetséges szakértőink tudását egyesítve az összes versenytársunknál átfogóbb adatlefedettséget tudunk kínálni a specifikációk, értékbecslések és javítások terén. Szakértőink azt is meg tudják határozni, hogy a járművek specifikációiban és konfigurációiban bekövetkezett változások hogyan befolyásolják az értékét – ez az autóipar jövője szempontjából fontos készség, mivel a „láthatatlan” vezetőt segítő rendszerek és a feltörekvő technológiák, köztük az elektromos járművek, folyamatosan alakítják a piacot.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.