EV Volumes Alkatrészgyártó cégek számára

Optimális mennyiség- és portfóliótervezés.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Ebben segíthetünk az autógyártóknak

Az elektromos járművek lendülete töretlen, és 2024/25-re drámai változás várható az autóiparban: az elektromos járművek piaci részesedése és volumene meghaladja majd a belsőégésű motorral felszerelt járművekét (ICE). Ez új távlatokat nyit a piaci versenyben, és a BEV-ek egyre szédítőbb magaslatokba szárnyalnak.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Így segítheti az EV Volumes az autógyártókat a jövő kihívásaira való felkészülésben:

Járműtervezési hiányosságok azonosítása

A több mint 600 modellt nyomon követő – és havonta újabbakkal bővülő – adatbázisnak köszönhetően az autógyártók fejlett szűrők segítségével azonosíthatják a versenytársak modelljeinek hiányosságait (beleértve a felépítést és az akkumulátorkapacitást), és ezeket az információkat saját jövőbeli modelljeikhez használhatják fel.

Jobb piaci intelligencia

Az EV Volumes átfogó specifikációs adatokat kínál az elektromos járművekhez. A terméktervezők OEM, modell, szegmens és meghajtástípus szerint szűrhetnek rá az akkumulátorok, a hajtáslánc és a jármű általános jellemzőire vonatkozó információkra, így jobban megérthetik a trendek alakulását.


Jövőbiztos modellek

Az elektromos járművek különböző szegmenseiben folyamatosan zajlik a fejlesztés, és az autógyártók sokat profitálhatnak abból, ha képesek felismerni a legnagyobb haszonnal kecsegtető szegmenseket. Az EV Volumes országonkénti részesedést nyomon követő adatbázisával az OEM-ek előre jelezhetik a piaci részesedést – országonként – a különböző szegmensekre vonatkozóan, és a gyártást a legkeresettebb szegmensekre összpontosíthatják.

Igen, kérem keressenek meg az EV Volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.