EV Volumes Flottaüzemeltető- és lízingszolgáltató cégek számára

Azonosítsa be a legnagyobb piaci potenciállal rendelkező járműveket.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Ebben segíthetünk a flottakezelőknek

Mivel az autógyártók egyre inkább az elektromos járművekre koncentrálnak, tudnia kell, mely márkákban bízhat. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segíthet az EV Volumes jobb döntéseket hozni.

AZ EV VOLUMES BESZERZÉSE

Kategóriaelső minőségű adatok

A havi BEV- és PHEV-értékesítéseket nyomon követő adatbázisunkat rendszeresen frissítjük 130 piacon és több mint 600 modellhez – és minden hónapban új elemekkel bővítjük. Az adatokat szegmens, gyorstöltés, meghajtás, akkumulátorméret és -technológia, cellaszállító, régió, ország stb. szerint szűrheti.

Fedezze fel a lehetőségeket más szegmensekben

A kiaknázatlan piaci lehetőségek felfedezésére használja HEV (hibrid elektromos jármű) és MHEV (lágy hibrid elektromos jármű) autók értékesítései nyomon követő adatbázisunkat, így versenyképes alternatívákat találhat az ügyfelek autóflottáihoz.

Ne maradjon le a piaci fejleményekről

Az autógyártók rendszeresen új modellek terveivel próbálják magukhoz csábítani a vásárlókat. Ezek azonban gyakran csak ígéretek maradnak. A jövőben várható új modellekre vonatkozó elemzéseink használatával és a „megjelenés valószínűsége” alapján történő szűréssel könnyen megtervezheti a flottája számára megfelelő járművek beszerzését.

Igen, kérem keressenek meg az EV Volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.