EV-volumes Flottaüzemeltető- és lízingszolgáltató cégek számára

Azonosítsa be a legnagyobb piaci potenciállal rendelkező járműveket.

AZ EV-VOLUMES BESZERZÉSE

Ebben segíthetünk a flottakezelőknek

Mivel az autógyártók egyre inkább az elektromos járművekre koncentrálnak, tudnia kell, mely márkákban bízhat. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan segíthet az EV-volumes jobb döntéseket hozni.

AZ EV-VOLUMES BESZERZÉSE

Kategóriaelső minőségű adatok

A havi BEV- és PHEV-értékesítéseket nyomon követő adatbázisunkat rendszeresen frissítjük 130 piacon és több mint 600 modellhez – és minden hónapban új elemekkel bővítjük. Az adatokat szegmens, gyorstöltés, meghajtás, akkumulátorméret és -technológia, cellaszállító, régió, ország stb. szerint szűrheti.

Fedezze fel a lehetőségeket más szegmensekben

A kiaknázatlan piaci lehetőségek felfedezésére használja HEV (hibrid elektromos jármű) és MHEV (lágy hibrid elektromos jármű) autók értékesítései nyomon követő adatbázisunkat, így versenyképes alternatívákat találhat az ügyfelek autóflottáihoz.

Ne maradjon le a piaci fejleményekről

Az autógyártók rendszeresen új modellek terveivel próbálják magukhoz csábítani a vásárlókat. Ezek azonban gyakran csak ígéretek maradnak. A jövőben várható új modellekre vonatkozó elemzéseink használatával és a „megjelenés valószínűsége” alapján történő szűréssel könnyen megtervezheti a flottája számára megfelelő járművek beszerzését.

Igen, kérem keressenek meg az EV-volumes-al kapcsolatban

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.