Miért választják az autóipari szakemberek az árképzési, specifikációs és értékelési adatainkat?

Az Autovista élen jár a nagyméretű autóipari adathalmazok innovációja terén. Műszaki szakértelmünk a legmodernebb technológiával kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy egységes, átfogó és megbízható adatkészleteket és adatállományokat bocsássunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyek könnyen integrálhatók az Ön rendszerébe a hatékony kockázatkezelés és a piac átláthatósága érdekében.

Lépjen kapcsolatba velünk

A következő három pillérre támaszkodva igyekszünk megőrizni piacvezető szerepünket a gépjármű-technológia területén:

Módszertan

Tehetséges adattudósokból, közgazdászokból, szerkesztő szakértőkből és kutatókból álló belső konzorciumunk az iparág bevált gyakorlataira támaszkodva folyamatosan dolgozik a robusztus gépi tanulási modellek kifejlesztésén és tökéletesítésén, hogy a lehető legpontosabban jelezze előre a naprakész kiskereskedelmi adatokat.

Rendszerünk naponta új adatokkal frissül, hogy az árak folyamatosan tükrözzék az aktuális piaci folyamatokat, miközben kiszűrjük a hibákat és az anomáliákat a bevitt nyers adatokból, hogy mindig minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára.

Értékbecslés

A legmodernebb gépi tanulási rendszerünket az emberi szaktudással kombinálva rendkívül pontos havi járműértékeléseket készítünk.

A jelenlegi piacon lévő összes járművet alapos elemzésnek vetjük alá, a helyi maradványérték-szakértők pedig folyamatosan felülvizsgáljáka gépi tanulási modelljeink által biztosított becsléseket.

Ezeket a pontosság kedvéért összevetik a piacon megfigyelhető tendenciákkal, miközben a helyi piaci szakértők folyamatosan egyeztetnek az olyan kulcsfontosságú piaci tényezőkről, mint az infláció, a kínálathiány és a szabályozás, amelyek mind fontos szerepet töltenek be a megbízható előrejelzésekben.

Specifikáció

Az eredeti gyártási forrásokból gondosan összeállított adatbázisunknak köszönhetően, amely a járművek 99%-ára kiterjed, beleértve az összes elektromosjármű-típust is, minden lényeges jármű- és árinformációt meg tudunk adni, akár 20 évre visszamenőleg is.

Sőt, adatbázisunk az összes nagyobb európai márkára szabványosított, így többek között több márkára kiterjedő konfigurátorok készítésére, autóipari irányelvek kidolgozására, flottakezelésre, illetve ügyfélspecifikus számítások elvégzésére, például biztosítási díjak kalkulációjára is használható.

Kinek segítünk?


Flotta és pénzügyek

Határozzon meg megbízható járműkockázati-pozíciót a teljes flottára vonatkozóan, a lízingszerződés teljes időtartama alatt.

Tudjon meg többetF


Gyártók és importőrök

Az adatok alapján hozzon megalapozott döntéseket minden szakaszban, a mennyiségi tervezéstől az értékesítésig.

Tudjon meg többet


Biztosítók

Állítson be versenyképes díjakat, így a naprakész árképzési és specifikációs adatok segítségével gyorsabban dolgozhatja fel a kárigényeket.

Tudjon meg többet


Újraértékesítés

Optimalizálja szerződéslejárati stratégiáját pontos, határokon átnyúló piaci adatokkal.

Tudjon meg többetF

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Öt ok, amiért érdemes az Eurotaxot választania

1. Pontosság

Számos hiteles forrásra támaszkodva készítjük el saját, független értékbecsléseinket.

Ez az egyedülálló megközelítés azt jelenti, hogy megbízható és átfogó, egyúttal elfogulatlan és pártatlan áttekintéseket nyújtunk a piaci tevékenységekről és feltételekről. Itt többet megtudhat kivételes pontosságunkról.

2. Függetlenség

Mivel sok versenytársunkkal ellentétben a Eurotax egyetlen autóipari érdekelt féllel sem áll vállalati kapcsolatban, ezért függetlenül és pártatlanul tudjuk végezni munkánkat.

Ez azt jelenti, hogy mindig biztos lehet benne, hogy adataink hiteles, megbízható kutatásokon, nem pedig érdekeltségeken vagy egyetlen forrásból származó adatokon alapulnak.

3. Könnyen hozzáférhető információk

Adatkészleteinket és megoldásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy intuitívak és könnyen kezelhetők legyenek, így segítve Önt abban, hogy gyorsabban és határozottabban hozzon fontos üzleti döntéseket.

Ezt az elkötelezettséget tükrözi az új Glass alkalmazásunk, amely megoldásainkat egyetlen könnyen hozzáférhető központban egyesíti.

4. Átfogó ismeretek

Közel 400 autóipari szakember szakértelmét statisztikai elemzésekkel, módszereinkkel és mesterséges intelligenciával ötvözve napi szinten kínáljuk az Európában legmegbízhatóbb árképzési ismereteket.

5. Személyre szabás

Olyan adatokat és piaci információkat nyújtunk, amelyek a jármű teljes életciklusát lefedik a tervezésétől az leselejtezéséig, az Ön egyedi üzleti igényeihez igazítva.

Megoldásainkat olyan formátumban kínáljuk, amely kiegészíti, szolgálja és optimalizálja az Ön munkafolyamatait.