A járművekkel kapcsolatos kockázatok kezelése a beszerzéstől az értékesítésig

Döntéseihez pontos adatokkal és információkkal szolgálunk az autók beszerzésétől a vagyoni kockázatok kezelésén át a flottából kivonással kapcsolatos teendőinek optimalizálásáig, és segítünk megelőzni a félretájékoztatásból eredő költséges hibákat.

Tudjon meg többet


Árképzés és specifikáció

Egyszerű VIN-kereső eszközünkkel egy szempillantás alatt kikeresheti a járműveket, berendezéseket és több száz műszaki jellemzőt.

Értékelések és előrejelzések

A célzott előrejelzések, a megbízható készletinformációk, valamint az értékesítési és regionális eltéréseket jelző adatok segítségével meghatározhatja a negatív tendenciákat, mielőtt azok bekövetkeznének.

Szervizelés, karbantartás és javítás

Flottája jelenlegi és várható költségeinek az egyes járművek életciklusán keresztül történő részletes áttekintésével elkerülheti a drága meglepetéseket.


Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Új gépjárművek értékesítése és flottába vétele

Töltsön be pontos és részletes műszaki adatokat – az összeállítási szabályokat is beleértve – ügyfélbarát, több márkára optimalizált konfigurátorunkba, így a legjobb felhasználói élményt kínálhatja vásárlóinak-

 • Átfogó adatszolgáltatás, amely lefedi a piacon megtalálható összes új jármű 99%-át, az elektromos járműveket és a hibrideket is beleértve
 • Részletes műszaki adatok a cégesautó-szabályzatnak való megfelelés érdekében
 • A következetesebb és rugalmasabb adathasználat érdekében egységes formátum az összes főbb európai piacon
 • Saját rendszerekbe könnyen integrálható nyers adatok, így nincs szükség más platformok használatára (adatállományként vagy API-ként elérhető)
 • Rendszeres (akár óránkénti) frissítések a nagyobb pontosság érdekében

Kockázatkezelés és kontrolling

Állítsa be és kövesse nyomon portfóliója kockázati pozícióját több ponton, és reagáljon a lehetséges veszélyekre az adott pillanatban.

A folyamat elején

A határokon átnyúló maradványérték-előrejelzés és az SMR-adatok segítségével már a kezdetektől fogva meghatározhatja a járművek kockázati pozícióját a különböző piacokon, így csökkentheti a futamidő végi kockázatot, ugyanakkor javíthatja a kereskedelmi teljesítményt.

 • Reális maradványértékek hozzárendelése már szerződéskötéskor, pontos előrejelzésekkel – növelve az árréseket
 • A több országra kiterjedő maradványérték-trendek ismerete szegmens/karosszériatípus szerint, a járművek flottába vételére és kivonására vonatkozó stratégiák kiigazítása érdekében
 • A szervizeléssel és amortizációval kapcsolatos működési költségek előrejelzése a hatékony tervezés érdekében, hogy elkerülje a költségvetést veszélyeztető meglepetéseket és a váratlan költségeket

Maradványértékek összehasonlítása

 

 

A szerződéses időszak alatt

Bármikor, bármilyen eszközről végezhet készletértékelést az iparágvezető adatok alapján minden szakasz potenciális kockázatainak azonosítása, elemzése és kezelése érdekében.

 • Megbízható VIN-szolgáltatásunk használata a járművek precíz ellenőrzéséhez
 • Pontos értékbecslések készítése az opcionális extrák értékcsökkenésének figyelembevételével
 • Naprakész értékelések és előrejelzések készítése

Reforecast

Lízingvégi járműstratégia és használtautó-értékesítés

Hozzon megalapozott újraértékesítési és értékesítési döntéseket a lízingszerződés lejártakor adataink alapján.

A lízing lejáratakor

Határokon átnyúló harmonizált adatok használata a flotta újraértékesítési potenciáljának maximalizálása érdekében

 • A lízingből kivont járművek legmegfelelőbb értékesítési módjának meghatározása könnyedén, akár flottából kivonásról, akár használtautó-lízingre való átállásról van szó
 • Az újraértékesítés során olyan extrákat kínálhat ügyfeleinek, amelyek növelik a használt autók vonzerejét
 • A jármű-árbevétel növeléséhez kiszámíthatja a tőke/paritás pontot

 

Használtautó-értékesítéskor

Készítsen azonnali – és rendkívül pontos – használtautó-értékbecslést egy jól áttekinthető, könnyen kezelhető felületen keresztül.

 • A regionális használtautó-értékek összehasonlításával versenyelőnyre tehet szert a helyi piacon
 • A nagyobb hatékonyság érdekében komplex használtautó-értékesítési megoldás, az értékbecsléstől az elismert értékesítési portálokon közzétett hirdetésekig
 • Az ajánlatok vonzerejének felülvizsgálata bárhol és bármikor az árképzés kiigazítása érdekében, reagálva a piaci és politikai változásokra

Értékesítési megoldási modellek

Miért bíznak adatainkban a flottakezelő és a pénzügyi szakemberek?


Független adataink Európa-szerte és az összes nagy márka esetében szabványosítottak, így a teljes flottakezelési stratégiában megelőzhetők a téves információkból adódó költséges hibák.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a flottakezelő és a pénzügyi szakemberek számára.

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

ACE kockázatkezelés

Aktuális piaci árajánlataink és maradványérték-előrejelzéseink a következőkben nyújtanak segítséget:

 • Saját és ügyfelei igényeinek megfelelő jármű és felszereltség választása
 • Az egyes járművek és a teljes portfólió optimális kockázati pozíciójának meghatározása
 • A flottába vételre és a flottából való kivonásra irányuló stratégiájának kiigazítása a maradványértékeket befolyásoló jelenlegi és jövőbeli ágazati trendekre vonatkozó adataink és ismereteink alapján
 • A flotta értékének rendszeres és pontos újraszámítása
 • Az előírásoknak való megfelelés fenntartása

 

Saját konfigurátor készítése

Használja adatainkat az ügyfeleinek szóló ajánlatok összeállításához. Az adatbázisunkban található, használt autókra vonatkozó adatokat, előrejelzési értékeket és műszaki adatokat integrálni tudjuk az Ön konfigurátoraiba. Mindez hozzájárul a kockázatkezelési folyamat támogatásához, a technikai számlák ellenőrzését is beleértve.

Összköltségek ellenőrzése

A teljes tulajdonlási költségre vonatkozó adataink és elemzéseink segítségével mindig tisztában lehet a legjobb meghajtáskombinációkkal. Egyesítjük az iparág legkiválóbb amortizációs adatait és ismereteit a jármű összes üzemeltetési költségére kiterjedően. Ez magában foglalja az üzemanyag- és energiafelhasználásra, valamint az adókra, a szervizelésre, a karbantartásra, az amortizációra, a gumiabroncsokra és biztosításra vonatkozó adatokat is. Segítünk abban, hogy nyomon követhesse a felhasználási költségeket, és fenntarthassa az ügyfeleinek kínált árait.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.