Karosszériajavító műhelyek és kárszakértők

Iparágvezető javítási és értékbecslési szolgáltatásainkkal mindig pontos becslésekhez juthat.

TUDJON MEG TÖBBET

Ebben segíthetünk Önnek

Könnyen használható alkalmazásainkkal, amelyekben a pontos adatoktól kezdve az alkatrészárakig és a javítási útmutatókig mindent megtalál, időt takaríthat meg és maximalizálhatja a nyereséget.

Miért érdemes az Eurotaxot választani?

Adatmegoldásaink segítségével gyors, hibáktól mentes becsléseket készíthet, javíthatja a hatékonyságot és a versenyképességet, továbbá biztosíthatja üzleti eredményességét.

Találgatás nélkül

Az Eurotax értékelési adatai pontos, független piaci értékeket és specifikációs adatokat kínálnak bármely járműre vonatkozóan, lehetővé téve a járművek gyors azonosítását és a javítási költségek becslését. A biztosítási márkák és a Pénzügyi Ombudsman Szolgálat megbíznak az Eurotax adataiban.

Gyorsabb becslések

Javításbecslő eszközünk felgyorsítja a javítással kapcsolatos döntéseket. A következőkre van lehetősége:

  • Gyorsan azonosíthatja a járművet és a műszaki adatokat, hogy megkezdhesse a becslést – univerzális megoldás minden gyártóhoz
  • Pillanatok alatt megtervezheti a javításokat és a cseréket, a megfelelő cikkszámmal
  • Kiértékelheti a teljes járműjavítási költségeket, a munkaidőt és az átfedéseket, és meghatározhatja a teljes veszteség értékét
  • Kategóriaelső alkatrészadatokhoz és árképzési adatokhoz juthat hozzá, rendszámmal és iparági kóddal összekapcsolva.

 

Integráció saját rendszerekbe

A javítási adatok szükség esetén közvetlenül beköthetők meglévő rendszereibe, így gyors, problémamentes hozzáférést élvezhet egyablakos becslési megoldásunkhoz.

Telematika

Támogatást nyújtunk a telematikai adatok generálásához, és pontos azonosítást biztosítunk az egyes járművekben használt berendezésekhez.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Repair Estimate

Gyors, hatékony és pontos becslés a javításokhoz

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.