Árképzés és értékelés

Hol értékesítsem a járműveimet?

Az Eurotax aktuális kiskereskedelmi és maradványérték-adatai lényeges értékesítési adatokat nyújtanak Európa-szerte, és segítenek eldönteni, hol lehet legjobban értékesíteni a különböző járműkészleteket.

 • Azonosítsa a legértékesebb –és a legkockázatosabb– készleteket,tekintse meg, mekkora nyereséggel lehet értékesíteni a járműveket az Ön területén.
 • Határozza meg a legjobb értékesítési csatornákat és régiókat a készletei legjobb áron történő értékesítéséhez.

Az Eurotax teljes képet nyújt Önnek

Naprakész kiskereskedelmi adataink segítségével az országos márkakereskedések megtudhatják, hogy a régiónkénti legfrissebb kiskereskedelmi árak és az értékesítési napok átlagos száma alapján hol és mely járműveket lehet a legjobban értékesíteni.

Megoldásaink

 • WeTax

  Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

 • Residual Value Monitor

  A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

 • Compare

  Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

 • Adat- és API-megoldások

  Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Vissza az elejére.

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.