Használja megbízható adatainkat és elemzéseinket: növelje teljesítményét, és szerezzen ügyfeleket!

Ügyfele elé tárja üzleti tervét? Ellenőrzésre vagy átvilágításra készül? Megbízható piaci adataink és ismereteink segítségével új nézőpontokat találhat elemzéseihez, gazdagíthatja meglévő portfólióját, és nagyobb értéket kínálhat ügyfeleinek.

További információkNagy pontosságú előrejelzések

A gyártók által jóváhagyott források pontos adataival magabiztosan tárhatja ügyfelei elé az előrejelzéseket és értékbecsléseket.

Mutassa be elemzéseit!

Áttekintheti a rendszeresen frissített iparági trendeket, innovatív technológiákat és maradványérték-változásokat.

Növelje tanácsadásai értékét!

Fejlessze portfóliótervezését. Azonnal láthatja, hogy mit, milyen gyorsan és milyen áron értékesítenek.


Szerezzen lépéselőnyt adatvezérelt elemzéseinkkel!

Ne hagyatkozzon megbízhatatlan és nem internetes forrásokból származó előrejelzésekre! Pontos adataink, elemzéseink és kutatásaink használatával bizonyíthatja rátermettségét leendő ügyfeleinek.

Adataink pontosságát a legmodernebb statisztikai algoritmusokkal kombinált, sziklaszilárd módszertanunk biztosítja, így Ön az alábbiakhoz juthat hozzá:

 • Rendkívül pontos adatok a piaci részesedésekről és volumenekről – megismerheti, hogyan teljesítenek az egyes márkák a piacon
 • Megbízható adatok a teljes tulajdonlási költségekről – felhasználóbarát platformunkon szimulálhatja a költségértékeket a legköltséghatékonyabb járművek és szegmensek meghatározása érdekében
 • Megbízható maradványérték-adatok és monitoring – piaci elemzéseinket integrálhatja üzleti bemutatkozásaiba, hogy megbízhatóan felmérhesse ügyfelei kockázati helyzetét

EV-volumes

 

Kiemelkedő, adatvezérelt konzultációk gyártók számára

Bővebb tudást szerezhet arról, miért teljesítenek egyes modellek túl vagy alul. Új nézőpontokat ismerhet meg a teljesítményjavításhoz és a gyártói tanácsadáshoz:

 • Összehasonlíthatja a maradványértékeket a versengő modellekkel, hogy feltárja a hiányosságokat és javítani tudja szolgáltatásait
 • Megbízható nyilvántartásunk révén javíthatja mennyiség- és portfóliótervezését
 • Akkumulátor-adatbázisunk használatával megismerkedhet a különféle technológiákkal és a legkeresettebb üzemanyagcella-típusokkal

Residual value monitor

 

 

EV-volumes

Átvilágítás nagyobb magabiztossággal

Az értékbecslések során az auditoroknak naprakész információkhoz kell hozzáférniük a kockázatok értékeléséhez, különösen azon vállalatok esetében, amelyek nagy eszközkockázattal rendelkeznek.

Adataink használatával javíthat szolgáltatásai színvonalán, alátámaszthatja megállapításait, és lenyűgözheti ügyfeleit.

Miért bíznak adatainkban az autóipari szakemberek?

Adataink függetlenek az autóipari szereplőktől, és piacvezető részletességgel és pontossággal nyújtanak adatokat a járművek 99%-áról.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően a Eurotax a megfelelő választás az autóipari szakemberek számára.

Megismerheti az egyre népszerűbb trendeket és az új bevételi lehetőségeket, és bebiztosíthatja működését a jövőre nézve.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ebben segíthetünk Önnek

Segítünk feltárni, hogyan hatnak ügyfeleire az autóipar legnagyobb trendjei. Megbízható adatokkal, tényekkel és trendekkel szolgálunk az új és használt autók piacáról, így a hagyományos és alternatív meghajtástípusok, márkák és modellek újraértékesítési teljesítményéről is.
Európa-szerte vizsgáljuk a teljes tulajdonlási költséggel kapcsolatos teljesítményeket, emellett összehasonlítjuk a beszerzési és használati költségek terén elért teljesítményeket. Támogatást biztosítunk az átvilágításokhoz és az eszközök kockázatértékeléséhez, valamint hatékonyan együttműködünk az ügyfelek helyszíni csapataival.

Válasz a nagy kérdésekre

Kérdezhet piaci szakértőinktől, és hozzáférhet eszközeinkhez és adatainkhoz, amelyek segítségével felmérheti, mikor ér az elektromos autók piaca fordulóponthoz, és hogyan teljesítenek a versenytársak közvetlen konkurenciáikkal szemben. Bármilyen kérdése is legyen, mi megbízható adatokkal alátámasztott, megvalósítható válaszokat adunk Önnek.

Hozzáférés minden területhez

Marketingtrendjeink és nyomonkövetési adataink segítségével:
 • Egy szempillantás alatt átláthatja az összetett maradványérték-piaci folyamatokat
 • Megtekintheti számos európai ország maradványérték-trendjeit
 • Nyers adataink és elemzéseink révén tökéletesítheti üzleti bemutatkozásait
 • A járművek kockázati pozícióival kapcsolatos legfontosabb szempontok figyelembevételével hatékonyabbá teheti átvilágításait
 • Adatainkat és elemzéseinket felhasználhatja üzleti stratégiájához, hogy nyerő helyzetbe kerüljön

Megbízható, elismert szaktudás

Az elmúlt 80 év során sokat fejlődtek iparágvezető módszertanaink és adatorientált értékbecslési technikáink. Azért, hogy teljes átláthatóságot biztosítsunk, minden hónapban közzétesszük precíziós adatainkat.

A mi megoldásaink

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során