WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékelések és előrejelzések készítéséhez. És még sok más.

További információkAzonnali járműazonosítás

Gyorsan azonosíthatja a pontos modelleket, felszereltségeket és több száz műszaki jellemzőt az európai piacon. 

Megbízható maradványérték-előrejelzés

Térképezze fel a gyártó által jóváhagyott adatokat, hogy könnyen meghatározhassa portfóliója jelenlegi és jövőbeli értékét. 

Gyors és egyszerű autó-összehasonlítás

Gyorsan és bárhol összehasonlíthatja a járműveket, a műszaki adatokat és az opcionális extrákat–váltsa a tudást haszonra. 

Több idő az ügyfelekre

Gyors, egyszerű és megbízható értékmeghatározás

A WeTax azonnali jármű-beazonosítást, pontos konfigurációt és egyszerűsített javítási kár kalkulációt kínál, amelynek segítségével megbízható értékeléseket készíthet.

Többfunkciós, komplex online eszköz a járművek életciklusának kezelésére

EurotaxValue

A korábbról megismert Wetax online keretprogramunk EurotaxValue néven új funkciókkal bővült:

 1. Értékmeghatározás (korábban WetaxÉrték):
  Korlátlan gépjármű használtpiaci érték meghatározási lehetőség –: személygépjárművekre, terepjárókra, motorkerékpárokra, kis- és nagyhaszongépjárművekre vonatkozó használt piaci érték és új ármeghatározás eladási és vételi árral együtt.
 2. Javítási költség kalkuláció (korábban WetaxKalk):
  Egyszerű, rugalmas, gyors és megbízható javítási költség kalkuláció készítés, korlátlan használati lehetőséggel.
  Az Eurotax Value a járműszakmai résztvevők (biztosítók, szakértő irodák, igazságügyi szakértők, finanszírozók, flottakezelő cégek, kereskedések, szervizek) által elsődlegesen alkalmazott rendszer.
  Segítséget nyújtunk a hatékonyabb üzleti döntések meghozatalában, amelyek döntő fontosságúak a gépjármű piac résztvevői számára.
  Olyan információkat és megoldásokat kínálunk elsőosztályú minőségben, amelyek elengedhetetlenek és kimagasló jelentőséggel bírnak a jármű életciklusának minden szakaszában.
  A járművek hatékonyabb azonosítása kiegészítő EurotaxVIN előfizetéssel is használható. Bővebb információkért forduljon kollégáinkhoz.

WetaxForecast

Új (személy és kishaszon) járművek várható jövőbeli használt piaci árát, azaz várható maradványértékét előrejelző alkalmazás. A cégünk Magyarországon egyedülálló Eurotax adatbázisa és szakmai tapasztalata alapján előrejelzés készíthető konkrét gépjárműtípusok várható vételi és eladási áráról 5 évre előre.

WetaxReforecast

Használtautók várható jövőbeli használt piaci árát, azaz várható maradványértékét előre jelző alkalmazás. (Megtalálhatóak benne az országunkban forgalmazott személy- és kishaszon-gépjárművek 5 éves korig.)

Jármű-azonosítás, -konfiguráció és javítási kalkulációk karnyújtásnyira

Egyszerűen csak adja meg a 17 jegyű, érvényes alvázszámot a jármű részletes műszaki adatainak áttekintéséhez, a gyári szériafelszereltséget és az extrákat valamint az alkatrészeket is ideértve.

A 2007 óta forgalomba hozott új és használt járművek több mint 80%-a lekérdezhető.

Miért bíznak adatainkban az autóipari szakemberek

A helyi piacot jól ismerő szakembereink folyamatosan felülvizsgálják a legmodernebb gépi tanulási modellekből származó adatokat – így a legpontosabb járműértékeléseket kapja a piacon. 

Fedezze fel, miért az WeTax a megfelelő választás az autóipari szakemberek számára.  

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ezek a témák is érdekelhetik

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

Repair Estimate

Gyors, hatékony és pontos becslés a javításokhoz

Car to Market

Járműtervezéssel, -építéssel és -bevezetéssel foglalkozó vezető tanácsadó szolgáltatás