WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékelések és előrejelzések készítéséhez. És még sok más.

Több idő az ügyfelekre

Gyors, egyszerű és megbízható értékmeghatározás

A WeTax azonnali jármű-beazonosítást, pontos konfigurációt és egyszerűsített javítási kár kalkulációt kínál, amelynek segítségével megbízható értékeléseket készíthet.

Többfunkciós, komplex online eszköz a járművek életciklusának kezelésére

EurotaxValue

A korábbról megismert Wetax online keretprogramunk EurotaxValue néven új funkciókkal bővült:

 1. Értékmeghatározás (korábban WetaxÉrték):
  Korlátlan gépjármű használtpiaci érték meghatározási lehetőség –: személygépjárművekre, terepjárókra, motorkerékpárokra, kis- és nagyhaszongépjárművekre vonatkozó használt piaci érték és új ármeghatározás eladási és vételi árral együtt.
 2. Javítási költség kalkuláció (korábban WetaxKalk):
  Egyszerű, rugalmas, gyors és megbízható javítási költség kalkuláció készítés, korlátlan használati lehetőséggel.
  Az Eurotax Value a járműszakmai résztvevők (biztosítók, szakértő irodák, igazságügyi szakértők, finanszírozók, flottakezelő cégek, kereskedések, szervizek) által elsődlegesen alkalmazott rendszer.
  Segítséget nyújtunk a hatékonyabb üzleti döntések meghozatalában, amelyek döntő fontosságúak a gépjármű piac résztvevői számára.
  Olyan információkat és megoldásokat kínálunk elsőosztályú minőségben, amelyek elengedhetetlenek és kimagasló jelentőséggel bírnak a jármű életciklusának minden szakaszában.
  A járművek hatékonyabb azonosítása kiegészítő EurotaxVIN előfizetéssel is használható. Bővebb információkért forduljon kollégáinkhoz.

WetaxForecast

Új (személy és kishaszon) járművek várható jövőbeli használt piaci árát, azaz várható maradványértékét előrejelző alkalmazás. A cégünk Magyarországon egyedülálló Eurotax adatbázisa és szakmai tapasztalata alapján előrejelzés készíthető konkrét gépjárműtípusok várható vételi és eladási áráról 5 évre előre.

WetaxReforecast

Használtautók várható jövőbeli használt piaci árát, azaz várható maradványértékét előre jelző alkalmazás. (Megtalálhatóak benne az országunkban forgalmazott személy- és kishaszon-gépjárművek 5 éves korig.)

Jármű-azonosítás, -konfiguráció és javítási kalkulációk karnyújtásnyira

Egyszerűen csak adja meg a 17 jegyű, érvényes alvázszámot a jármű részletes műszaki adatainak áttekintéséhez, a gyári szériafelszereltséget és az extrákat valamint az alkatrészeket is ideértve.

A 2007 óta forgalomba hozott új és használt járművek több mint 80%-a lekérdezhető.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ezek a témák is érdekelhetik

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

Repair Estimate

Gyors, hatékony és pontos becslés a javításokhoz

Car to Market

Járműtervezéssel, -építéssel és -bevezetéssel foglalkozó vezető tanácsadó szolgáltatás