Árképzés és értékelés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Hol találok aktuális kiskereskedelmi árakat a környékemen?

Az Eurotax hatékony eszközöket kínál, amellyel folyamatosan nyomon követheti és értelmezheti a változó piaci körülményeket.

 • Használhatja az algoritmusokat, amelyek még a legritkább modellekhez is valósághű számításokat és értékeket rendelnek.
 • Az eredeti gyártótól származó adatok alapján működő, egyetlen kódos keresésünkkel egyszerűen beállíthatja a beépített opcionális extrák árát.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Az Eurotax a „belső megérzés” helyett adatvezérelt betekintést nyújthat Önnek

Naponta közzétesszük a fontos piaci adatokat, a hosszabb távú előrejelzések alapján megfelelően megtervezheti az elkövetkező hetekben és hónapokban a készletezési stratégiáit.

Megoldásaink

 • WeTax

  Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

 • Adat- és API-megoldások

  Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

 • Compare

  Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

 • Residual Value Monitor

  A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

Vissza az elejére.

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.