Vajon rendelkezik tömegpiaci vonzerővel autóipari stratégiája?

Az elektromos járművek bevezetése a kormányzatok egyik legfontosabb prioritása, ezért jelentős összegeket fordítanak az ilyen jellegű programokra. De biztosak lehetünk-e abban, hogy az autóipari stratégiánk megfelelő szintű ösztönzőkkel segíti a szűkebbtől a tömegpiac felé történő elmozdulást?

További információk


Adatvezérelt szakpolitikák

Új és használt gépjárművekre vonatkozó adataink, elemzéseink és kutatásaink segítségével olyan gyakorlati intézkedéseket dolgozhat ki, amelyek maximalizálják a tömegpiaci vonzerőt.

Pontos maradványérték-előrejelzés

A maradványérték-adatok és előrejelzések segítségével megjósolhatja, nyomon követheti és összehasonlíthatja a bevezetési ráták sikerességét.

Átfogó pán-európai kép

Gyorsan és egyszerűen megismerheti az európai piacon irányadó szakpolitikákat és bevezetési rátákat.


Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Átfogóbb piaci szemlélet

A legtöbb kormányzati szakpolitika elsősorban az új autók piacára irányul, amely a teljes gépjárműpark csak egy részét teszi ki. Az autóipar folyamatos növekedése érdekében a kormányzatok a tömeggyártású és a használt autók piacára is ki kívánják terjeszteni szakpolitikáikat, hogy átfogó képet kapjanak a piaci folyamatokról.

A gyártók által jóváhagyott specifikációs, árképzési, mennyiségi és értékelési adatainkhoz való hozzáféréssel kiaknázhatja a használt autók piacában rejlő lehetőségeket, így áthidalhatja a megfizethetőségi réseket, és gondoskodhat a megfelelő járműszegmensek ösztönzéséről a tágabb piac számára. Adataink segítségével:

 • Felmérheti az elektromos járművek bevezetési rátáit az egyes országokban, hogy beépítse saját döntéshozatali folyamataiba, és ennek megfelelően korrigálhassa a kormányzati intézkedéseket
 • Nyomon követheti és összehasonlíthatja a maradványértékeket a korrekciók előtt és után, és megtudhatja, hogy az bevezetés gyorsulására vagy lassulására lehet számítani
 • Összehasonlíthatja a határokon árnyúló díjfizetési infrastruktúrákat és csatlakozótípusokat, így meghatározhatja az egyes piacok infrastrukturális vonzerejét
 • Nyomon követheti országa teljesítményét a piaci részesedési célokhoz képest, hogy továbbra is követni tudja bevezetési menetrendjét
 • Maradjon az iparág megatrendjeinek élvonalában – megbízható adatállományunk segít a szakpolitikai döntéshozatalban

Valóban költséghatékonyabbak az elektromos járművek?

Intuitív Car Cost Expert alkalmazásunk segítségével:

 • Szimulációt és összehasonlítást készíthet a TCO-értékekről az egyes járművek között, hogy megtudja, melyek valóban a legköltséghatékonyabb modellek.
 • Gazdasági szempontból a legkedvezőbb szegmensbe fektethet be.

Adótanácsadóként vagy jogi szakemberként használja adatainkat és elemzéseinket?

A szakpolitikákon kívül adataink, elemzéseink és kutatásaink más kormányzati szervek, így például a vámhatóságok és a bíróságok segítségére is lehetnek a következő területeken:

 • Az adótanácsadók átfogó és megbízató járműértékeléseink alapján pontos képet kaphatnak a járművek adóköteles áráról
 • Értékbecsléseink bírósági jóváhagyással készülnek, és felhasználhatók érték-hozzárendelés készítéséhez, például baleseteknél

Miért bíznak a kormányzati szakemberek az adatainkban?

Akár 20 évnyi – Európa-szerte szabványosított – árképzési adatot, elemzést és kutatási eredményeket nyújtunk, amelyek segítenek a kormányzatok számára a fenntartható autóipari szakpolitikák kialakításában.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően a Glass’s a megfelelő választás a kormányzati szakemberek számára.

Az Eurotax adatai és elemzései segítségével javíthatja és támogathatja a kormány politikáját és a közszolgáltatásokat.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ebben segíthetünk Önnek

A jármű-specifikációktól és -kibocsátásoktól kezdve az elektromos járművek bevezetési rátáiig olyan adatokat kínálunk, amelyekkel megalapozhatók a kormányzati kutatások és fontos politikai döntések, és amelyek segítenek emelni a közszolgáltatások színvonalát.

Miért érdemes az Eurotaxot választani?

Ügyfeleink megbízhatnak az Eurotax adataiban és elemzéseiben, amelyek hangsúlyos szerepet játszanak a mindannyiunk életét befolyásoló szakpolitikák és szolgáltatások kialakításában:

Változtasson és alakítsa a jövőt!

Az Eurotax fehér könyvei és napi hírei olyan megbízható referenciaanyagok, amelyeket számos kormányzati szakember és politikai döntéshozó használ a legfontosabb autóipari kérdésekben.

Pontos intézkedések és adózási szabályok kidolgozása

Az Eurotax értékbecslései és specifikációs adatai kibocsátási adatainkkal együttesen segítenek az adószabályok kidolgozásában és a szakpolitikai döntések meghozatalában.

Maximális hatékonyság

Azonosítási adataink révén az állami szektorban dolgozó ügyfeleink:

 • VIN szolgáltatásunkkal kombinálva teljes flották katalogizálását végezhetik el
 • Beszerezhetik az egyedi ágazati igényeknek megfelelő járműspecifikációkat, pán-európai lefedettséggel
 • Javíthatják a teljes rendszer működését a flottakezeléstől az adószabályokig és a jogalkotásig

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.