Adat- és API-megoldások

Minden adat amire szüksége van, egy helyen!

Ebben segíthetünk Önnek

Hozzáférés a legjobb minőségű adatokhoz, amivel biztosíthatja vállalkozása jövőjét

Az Eurotax vezető árképzési szakértőként minden olyan költség-, részletes járműinformációs és javítási adatot elérhetővé tesz, amelyre a gépjárművek teljes életciklusa során szüksége lehet.

A belső szakembereink által ellenőrzött, megbízható külső féltől származó adatokból generált Eurotax-adatkészletek, -alkalmazások és -elemzések használata rendkívül egyszerű – segítségükkel valóban megalapozott, okos döntéseket hozhat, amelyek hozzájárulnak vállalkozása növekedéséhez.

Használja az Ön igényeinek legmegfelelőbb adatbázist

Amennyiben Ön olyan járműadatbázist használ, amely kompatibilis lehet harmadik féltől származó járműkódokkal:

  • Az Eurotax-kódok használatával hozzáférhet szolgáltatásaink széles választékához
  • Többek között konfigurátorokhoz, lízingajánlati rendszerekhez és viszonteladással foglalkozó portálokhoz
  • API-nk használatával kiválaszthatja, milyen formában van szüksége az adatokra
  • Megspórolhatja az adatbázis-építésre szánt költségeket szabványosított adatbázisainkra támaszkodva

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Az Eurotax adatalapú szolgáltatások

Árképzés és érték meghatározás
Az értékesítési stratégiák optimalizálása érdekében, használja az Eurotax pontos értékelési, előrejelzési és árképzési adatait – beleértve az állomány teljesítményértékelését illetve a maradványérték előrejelzését.

Beazonosítás és részletes járműinformációk
Átfogó adatállományaink segítségével egyetlen kód segítségével a piacon megtalálható összes európai járműről tudhat meg információkat.

Szervizelés, karbantartás és javítás
Az Eurotax adatainak használatával felgyorsíthatja a beazonosítási, értékmeghatározási, szervízelési és a javítási folyamatokat, így kiküszöbölheti a költséges hibák és a szabályozási limitek esetleges megsértésének kockázatát.

Ezek a témák is érdekelhetik

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.