Archívum: ágazat

Média és távközlési cégek

Média és távközlési cégek

Az Eurotax segítségével biztosíthatja, hogy innovációi megfeleljenek az autóipar fő szereplői és termékei támasztotta követelményeknek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Ebben segíthetünk Önnek

A kapcsolódástól és a telematikától a feltörekvő technológiai megoldásokig, a technológiai terület úttörőivel együttműködve segítünk, hogy innovatív termékeket és szolgáltatásokat valósítson meg az autóiparban.

Miért érdemes az Eurotaxot választani?

Ügyfeleink mérvadó adatainkat és elemzéseinket használják fel az autógyártók járművekkel és technológiákkal kapcsolatos igényeinek felmérésére:

Pontos műszaki adatok

Műszaki adataink segítségével megállapíthatja, hol és hogyan telepíthető terméke egy új járműmodellbe annak tervezési szakaszában.

Vegye kézbe az irányítást

Az Eurotax azonosító adatai segítségével nyomon követheti a készleteit, így mindig tisztában lesz vele, mely járművekbe szerelték be a termékeit.

Támogatás az ügyfélszolgálathoz

Ahhoz, hogy ügyfelei valóban megtakarítsák az üzemanyagköltség egy részét, csökkentsék az állásidőt, a futásteljesítményt és az üresjáratot, kiküszöböljék a nem megfelelő hatékonyságot, valamint fokozzák a vezetők biztonságát, Önnek pontosan tudnia kell, milyen járműveket vezetnek, és az ennek megfelelő egységeket és szoftvert kell telepítenie.

VIN-keresési szolgáltatásunk pontosan megmondja, milyen opcionális extrákkal van felszerelve egy jármű, miután legördült a futószalagról. Így biztos lehet benne, hogy az ügyfelei flottájának felhasználói hatékonyan használják a tempomatot, mindig be van kapcsolva a stop/start technológia, és hatékonyan használják a járművükbe beszerelt összes biztonsági funkciót.

Gyors és pontos VIN-azonosítás

A VIN segítségével azonnal megismerheti az autó konfigurációját, amint az legördül a futószalagról, ellentétben más jármű-azonosítási módszerekkel, például a VRM-mel. Így rögtön versenyelőnybe kerül, hiszen könnyedén meghatározhatja, milyen nyomkövető egységekre van szükség, melyik a megfelelő szoftver, és mi a leggyorsabb telepítési folyamat.

A VIN segítségével a telematikai kiírásokon pontos és versenyképes ajánlatokat tehet, és egy lépéssel versenytársai előtt járhat.

form

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

A mi megoldásaink

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Állami szervezetek

Vajon rendelkezik tömegpiaci vonzerővel autóipari stratégiája?

Az elektromos járművek bevezetése a kormányzatok egyik legfontosabb prioritása, ezért jelentős összegeket fordítanak az ilyen jellegű programokra. De biztosak lehetünk-e abban, hogy az autóipari stratégiánk megfelelő szintű ösztönzőkkel segíti a szűkebbtől a tömegpiac felé történő elmozdulást?

További információkAdatvezérelt szakpolitikák

Új és használt gépjárművekre vonatkozó adataink, elemzéseink és kutatásaink segítségével olyan gyakorlati intézkedéseket dolgozhat ki, amelyek maximalizálják a tömegpiaci vonzerőt.

Pontos maradványérték-előrejelzés

A maradványérték-adatok és előrejelzések segítségével megjósolhatja, nyomon követheti és összehasonlíthatja a bevezetési ráták sikerességét.

Átfogó pán-európai kép

Gyorsan és egyszerűen megismerheti az európai piacon irányadó szakpolitikákat és bevezetési rátákat.

Átfogóbb piaci szemlélet

A legtöbb kormányzati szakpolitika elsősorban az új autók piacára irányul, amely a teljes gépjárműpark csak egy részét teszi ki. Az autóipar folyamatos növekedése érdekében a kormányzatok a tömeggyártású és a használt autók piacára is ki kívánják terjeszteni szakpolitikáikat, hogy átfogó képet kapjanak a piaci folyamatokról.

A gyártók által jóváhagyott specifikációs, árképzési, mennyiségi és értékelési adatainkhoz való hozzáféréssel kiaknázhatja a használt autók piacában rejlő lehetőségeket, így áthidalhatja a megfizethetőségi réseket, és gondoskodhat a megfelelő járműszegmensek ösztönzéséről a tágabb piac számára. Adataink segítségével:

 • Felmérheti az elektromos járművek bevezetési rátáit az egyes országokban, hogy beépítse saját döntéshozatali folyamataiba, és ennek megfelelően korrigálhassa a kormányzati intézkedéseket
 • Nyomon követheti és összehasonlíthatja a maradványértékeket a korrekciók előtt és után, és megtudhatja, hogy az bevezetés gyorsulására vagy lassulására lehet számítani
 • Összehasonlíthatja a határokon árnyúló díjfizetési infrastruktúrákat és csatlakozótípusokat, így meghatározhatja az egyes piacok infrastrukturális vonzerejét
 • Nyomon követheti országa teljesítményét a piaci részesedési célokhoz képest, hogy továbbra is követni tudja bevezetési menetrendjét
 • Maradjon az iparág megatrendjeinek élvonalában – megbízható adatállományunk segít a szakpolitikai döntéshozatalban

Valóban költséghatékonyabbak az elektromos járművek?

Intuitív Car Cost Expert alkalmazásunk segítségével:

 • Szimulációt és összehasonlítást készíthet a TCO-értékekről az egyes járművek között, hogy megtudja, melyek valóban a legköltséghatékonyabb modellek.
 • Gazdasági szempontból a legkedvezőbb szegmensbe fektethet be.

Adótanácsadóként vagy jogi szakemberként használja adatainkat és elemzéseinket?

A szakpolitikákon kívül adataink, elemzéseink és kutatásaink más kormányzati szervek, így például a vámhatóságok és a bíróságok segítségére is lehetnek a következő területeken:

 • Az adótanácsadók átfogó és megbízató járműértékeléseink alapján pontos képet kaphatnak a járművek adóköteles áráról
 • Értékbecsléseink bírósági jóváhagyással készülnek, és felhasználhatók érték-hozzárendelés készítéséhez, például baleseteknél

Miért bíznak a kormányzati szakemberek az adatainkban?

Akár 20 évnyi – Európa-szerte szabványosított – árképzési adatot, elemzést és kutatási eredményeket nyújtunk, amelyek segítenek a kormányzatok számára a fenntartható autóipari szakpolitikák kialakításában.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően a Glass’s a megfelelő választás a kormányzati szakemberek számára.

Az Eurotax adatai és elemzései segítségével javíthatja és támogathatja a kormány politikáját és a közszolgáltatásokat.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ebben segíthetünk Önnek

A jármű-specifikációktól és -kibocsátásoktól kezdve az elektromos járművek bevezetési rátáiig olyan adatokat kínálunk, amelyekkel megalapozhatók a kormányzati kutatások és fontos politikai döntések, és amelyek segítenek emelni a közszolgáltatások színvonalát.

Miért érdemes az Eurotaxot választani?

Ügyfeleink megbízhatnak az Eurotax adataiban és elemzéseiben, amelyek hangsúlyos szerepet játszanak a mindannyiunk életét befolyásoló szakpolitikák és szolgáltatások kialakításában:

Változtasson és alakítsa a jövőt!

Az Eurotax fehér könyvei és napi hírei olyan megbízható referenciaanyagok, amelyeket számos kormányzati szakember és politikai döntéshozó használ a legfontosabb autóipari kérdésekben.

Pontos intézkedések és adózási szabályok kidolgozása

Az Eurotax értékbecslései és specifikációs adatai kibocsátási adatainkkal együttesen segítenek az adószabályok kidolgozásában és a szakpolitikai döntések meghozatalában.

Maximális hatékonyság

Azonosítási adataink révén az állami szektorban dolgozó ügyfeleink:

 • VIN szolgáltatásunkkal kombinálva teljes flották katalogizálását végezhetik el
 • Beszerezhetik az egyedi ágazati igényeknek megfelelő járműspecifikációkat, pán-európai lefedettséggel
 • Javíthatják a teljes rendszer működését a flottakezeléstől az adószabályokig és a jogalkotásig

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.

Professzionális szolgáltató szervezetek

Használja megbízható adatainkat és elemzéseinket: növelje teljesítményét, és szerezzen ügyfeleket!

Ügyfele elé tárja üzleti tervét? Ellenőrzésre vagy átvilágításra készül? Megbízható piaci adataink és ismereteink segítségével új nézőpontokat találhat elemzéseihez, gazdagíthatja meglévő portfólióját, és nagyobb értéket kínálhat ügyfeleinek.

További információkNagy pontosságú előrejelzések

A gyártók által jóváhagyott források pontos adataival magabiztosan tárhatja ügyfelei elé az előrejelzéseket és értékbecsléseket.

Mutassa be elemzéseit!

Áttekintheti a rendszeresen frissített iparági trendeket, innovatív technológiákat és maradványérték-változásokat.

Növelje tanácsadásai értékét!

Fejlessze portfóliótervezését. Azonnal láthatja, hogy mit, milyen gyorsan és milyen áron értékesítenek.


Szerezzen lépéselőnyt adatvezérelt elemzéseinkkel!

Ne hagyatkozzon megbízhatatlan és nem internetes forrásokból származó előrejelzésekre! Pontos adataink, elemzéseink és kutatásaink használatával bizonyíthatja rátermettségét leendő ügyfeleinek.

Adataink pontosságát a legmodernebb statisztikai algoritmusokkal kombinált, sziklaszilárd módszertanunk biztosítja, így Ön az alábbiakhoz juthat hozzá:

 • Rendkívül pontos adatok a piaci részesedésekről és volumenekről – megismerheti, hogyan teljesítenek az egyes márkák a piacon
 • Megbízható adatok a teljes tulajdonlási költségekről – felhasználóbarát platformunkon szimulálhatja a költségértékeket a legköltséghatékonyabb járművek és szegmensek meghatározása érdekében
 • Megbízható maradványérték-adatok és monitoring – piaci elemzéseinket integrálhatja üzleti bemutatkozásaiba, hogy megbízhatóan felmérhesse ügyfelei kockázati helyzetét

EV-volumes

 

Kiemelkedő, adatvezérelt konzultációk gyártók számára

Bővebb tudást szerezhet arról, miért teljesítenek egyes modellek túl vagy alul. Új nézőpontokat ismerhet meg a teljesítményjavításhoz és a gyártói tanácsadáshoz:

 • Összehasonlíthatja a maradványértékeket a versengő modellekkel, hogy feltárja a hiányosságokat és javítani tudja szolgáltatásait
 • Megbízható nyilvántartásunk révén javíthatja mennyiség- és portfóliótervezését
 • Akkumulátor-adatbázisunk használatával megismerkedhet a különféle technológiákkal és a legkeresettebb üzemanyagcella-típusokkal

Residual value monitor

 

 

EV-volumes

Átvilágítás nagyobb magabiztossággal

Az értékbecslések során az auditoroknak naprakész információkhoz kell hozzáférniük a kockázatok értékeléséhez, különösen azon vállalatok esetében, amelyek nagy eszközkockázattal rendelkeznek.

Adataink használatával javíthat szolgáltatásai színvonalán, alátámaszthatja megállapításait, és lenyűgözheti ügyfeleit.

Miért bíznak adatainkban az autóipari szakemberek?

Adataink függetlenek az autóipari szereplőktől, és piacvezető részletességgel és pontossággal nyújtanak adatokat a járművek 99%-áról.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően a Eurotax a megfelelő választás az autóipari szakemberek számára.

Megismerheti az egyre népszerűbb trendeket és az új bevételi lehetőségeket, és bebiztosíthatja működését a jövőre nézve.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Ebben segíthetünk Önnek

Segítünk feltárni, hogyan hatnak ügyfeleire az autóipar legnagyobb trendjei. Megbízható adatokkal, tényekkel és trendekkel szolgálunk az új és használt autók piacáról, így a hagyományos és alternatív meghajtástípusok, márkák és modellek újraértékesítési teljesítményéről is.
Európa-szerte vizsgáljuk a teljes tulajdonlási költséggel kapcsolatos teljesítményeket, emellett összehasonlítjuk a beszerzési és használati költségek terén elért teljesítményeket. Támogatást biztosítunk az átvilágításokhoz és az eszközök kockázatértékeléséhez, valamint hatékonyan együttműködünk az ügyfelek helyszíni csapataival.

Válasz a nagy kérdésekre

Kérdezhet piaci szakértőinktől, és hozzáférhet eszközeinkhez és adatainkhoz, amelyek segítségével felmérheti, mikor ér az elektromos autók piaca fordulóponthoz, és hogyan teljesítenek a versenytársak közvetlen konkurenciáikkal szemben. Bármilyen kérdése is legyen, mi megbízható adatokkal alátámasztott, megvalósítható válaszokat adunk Önnek.

Hozzáférés minden területhez

Marketingtrendjeink és nyomonkövetési adataink segítségével:
 • Egy szempillantás alatt átláthatja az összetett maradványérték-piaci folyamatokat
 • Megtekintheti számos európai ország maradványérték-trendjeit
 • Nyers adataink és elemzéseink révén tökéletesítheti üzleti bemutatkozásait
 • A járművek kockázati pozícióival kapcsolatos legfontosabb szempontok figyelembevételével hatékonyabbá teheti átvilágításait
 • Adatainkat és elemzéseinket felhasználhatja üzleti stratégiájához, hogy nyerő helyzetbe kerüljön

Megbízható, elismert szaktudás

Az elmúlt 80 év során sokat fejlődtek iparágvezető módszertanaink és adatorientált értékbecslési technikáink. Azért, hogy teljes átláthatóságot biztosítsunk, minden hónapban közzétesszük precíziós adatainkat.

A mi megoldásaink

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Gyártók és importőrök

Az új és használt autók piacára vonatkozó megbízható árképzési és specifikációs adatokkal versenyelőnyhöz juthat

Az optimális maradványérték-teljesítményre – és az alacsonyabb teljes tulajdonlási költségre – összpontosítva támogatjuk kereskedelmi stratégiáját, hogy több autót adhasson el, méghozzá nyereségesebben.

További információk


Az árképzés és a mennyiség tervezése

Járműportfólióját szakértői támogatással és adatokkal optimalizálhatja – az indulástól egészen az értékesítés utáni időszakig

Maradványérték és teljes tulajdonlási költség előrejelzése

Részletes járműleírásokkal és pontos előrejelzésekkel megtervezheti a járműveket a holnap vásárlói számára

Átlátható adatelemzések

Az európai piac komplex nyers adatait könnyen áttekintheti, és jól érthető formátumban oszthatja meg

Stratégia

A megbízható adatoknak és munkatársaink szakértelmének köszönhetően könnyebben felfedezheti a piaci lehetőségeket, és optimalizálhatja piaci stratégiáját. Ezt kínáljuk:

 • Megbízható piaci előrejelzések, trendek és szakértői vélemények
 • A versenytársak stratégiájának megismerése a hiányosságok azonosítása érdekében
 • Pontos előrejelzések a termelés megtervezéshez
 • Részletes, határokon átnyúló adatok több márkára vonatkozóan, hogy teljes képet kapjon a piacról

Az elektromos jármű nyomon követési adatai

 

Termékfejlesztés és a mennyiség tervezése

A jármű piaci versenyképességének meghatározása a teljes életciklusára vetítve:

 • Az ár, a műszaki adatok és a felszereltség változásainak hatásszimulációja a jövőbeni maradványértékekre és a birtoklás teljes költségére vonatkoztatva
 • Volumen- és portfóliótervezés, valamint különböző csatornák optimalizálása (kiskereskedelem, saját közvetítő, lízing, egyéb B2B-csatornák)
 • A jármű maradványérték-potenciáljának értékelése, amely magában foglalja a fejlesztésre váró területekre vonatkozó ajánlásokat
 • A maradványérték-teljesítmény összehasonlítása járműosztályonként, márkánként és/vagy országonként

Car to market

Residual value monitor

Az elektromos jármű nyomon követési adatai

B2B-értékesítés és -újraértékesítés

Olyan adatokhoz férhet hozzá, amelyek segítik a teljes tulajdonlási érték piaci pozicionálását, és így a legvonzóbb ajánlatot teheti ügyfelei számára:

 • Árképzési, specifikációs és leárazási forgatókönyvek szimulációja a teljes tulajdonlási érték fő versenytársakkal szembeni piaci pozicionálása érdekében
 • Modelljei teljes tulajdonlási értékének versenytársakkal szembeni teljesítményének mérése és az ezzel kapcsolatos előnyei bemutatása, amellyel növelheti jármű-értékesítéseit


Miért bíznak a gyártók és az importőrök adatainkban?


Adataink megbízható forrásból származnak, függetlenek az autóiparban érdekelt felektől, és a járművek 99%-át piacvezető részletességgel és pontossággal fedik le.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a gyártók és importőrök számára.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.
Teljes körű támogatás

Ügyfeleink a mi segítségünkkel megfelelő beruházási döntéseket hozhatnak, amelyek növelik az eladásokat és maximalizálják a nyereséget.

 • A teljes tulajdonlási költségek 11 piacra vonatkozó összehasonlításának ismeretében a tendereken is jobb eséllyel indulhat.
 • Adataink (műszaki adatok, maradványértékek, előrejelzések és a teljes tulajdonlási költségekre vonatkozó nyers adatok) belső rendszerekbe történő integrálása megkönnyíti a döntéshozatalt
 • Kereskedői hálózata állapotának és teljesítményének mérése
 • Járművei összehasonlítása az országok között páneurópai adataink segítségével
 • Szorosabb kapcsolatok kialakítása az ellátási lánc minden tagjával – és a végfelhasználókkal is
 • Kategóriájában a legjobb nemzetközi maradványérték-követő megoldásaink használatával minden trenddel lépést tarthat, és vonzó pénzügyi és lízingajánlatokat találhat járműveihez.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

Car to Market

Járműtervezéssel, -építéssel és -bevezetéssel foglalkozó vezető tanácsadó szolgáltatás

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

Használtautó kereskedők

Jövedelmező jármű-újraértékesítési lehetőségek felfedezése

Adataink segítségével meghatározhatja az optimális csatornákat, hogy állományát a legjobb áron értékesíthesse.

Tudjon meg többetÁrképzés és teljesítményértékelés

A pontos járműadatokhoz, piaci árakhoz és értékesítési időkhöz való azonnali hozzáférésnek köszönhetően precízen tervezhet és megőrizheti a versenyképességét.

Gépjárműsérülések felmérése

A baleset előtti és utáni kárbecslés kiterjed az alkatrészekre, a festékekre és a munkaerőárakra is, így elkerülheti az indokolatlanul magas eszközköltségeket.

Hatékonyságnövelő eszközök

Könnyedén felgyorsíthatja folyamatait praktikus, többfunkciós központunk segítségével, amellyel azonosíthatja, értékelheti és hirdetheti is használtautó-állományát.

Árképzés és teljesítményértékelés

 • Gyorsan azonosíthatja bármely jármű pontos műszaki adatait, beleértve az opcionális extrákat is – csupán a VIN vagy a VRM használatával – így pontos piaci képet nyújthat a járművekről
 • Pontosan beárazhatja a használt járművet – figyelembe véve a helyi versenyt, az átlagos értékesítési napokat és az igényeket – hogy versenyképes ajánlatokat készíthessen
 • Összehasonlíthatja használt járművei árát a helyi konkurenciáéval, hogy versenyelőnyt szerezzen magának
 • Naponta áttekintheti ajánlatai vonzerejét olyan mérőszámok segítségével, mint a készleten töltött napok és a prémiumárak viszonya

 

Járműkárok felmérése

 • Könnyen felmérheti a járműkárokat, így továbbra is átlátható szolgáltatásokat nyújthat ügyfelei számára
 • Az OEM-ektől származó alkatrészek árai egy kattintással elérhetők
 • Interaktív grafikai kijelző a járműalkatrészek megjelenítéséhez

 

 

Hatékonyságnövelő eszközök

 • A munkafolyamat hatékonyabbá tétele érdekében közvetlenül az elismert portálokon keresztül teheti közzé használtautó-hirdetéseit
 • A komplex azonosítással, specifikációval és értékeléssel nagyobb termelékenységet érhet el, így nem szükséges egyik platformról a másikra váltania
 • Felhasználóbarát felület, amely leegyszerűsíti a komplex szoftverek kezelését
 • Az adatok pontossága a fejlett gépi tanulásnak, a kiváló minőségű adatbevitelnek és a házon belüli szakértelemnek köszönhető 

 

Értékesítési megoldási modellek

 

Adatok és API

Miért bíznak az újraértékesítési szakemberek az adatainkban?

Munkatársaink piacvezető szaktudásának és a kiváló minőségű adatforrásoknak köszönhetően olyan megbízható adatokkal szolgálunk, amelyek segítenek a vállalkozása javát szolgáló független újraértékesítési döntések meghozatalában.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás az újraértékesítési szakemberek számára.Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Naprakész információk

Megbízhat bennünk: tudjuk, hol, mikor és hogyan hozhatja ki a maximumot a járműállomány-befektetéseiből.

És mivel adatainkat naponta frissítjük, Ön mindig pontosan nyomon követheti a fogyasztói trendek alakulását.

Áttekinthető adatok

A piac által megbízhatónak tartott  azonosítási, specifikációs, értékelési és előrejelzési adataink , valamint átfogó ismereteink segítségével sok egyéb részlet mellett értékelheti modelljeit és az autóbeszerzés szempontjából lényeges részleteket, mindezt egy helyen.

Új lendület az újraértékesítési stratégiáknak

Megoldásaink segítségével:

 • Megérzések helyett tények alapján alakíthatja ki a sikerre vezető újraértékesítési stratégiákat
 • Egyértelmű viszonyítási alapot hozhat létre, melynek segítségével pontosan mérheti saját újraértékesítési teljesítményét
 • Az átlagos eladási idő, az országos átlagárak és egyéb adatok alapján okosabb döntéseket hozhat
 • Felkutathatja azokat a csatornákat és helyeket, ahol állományát a legjobb áron értékesítheti
 • Európa-szerte felfedezheti a járművek jövedelmező, határokon átnyúló újraértékesítési lehetőségeit

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.

Flotta- és lízingcégek

A járművekkel kapcsolatos kockázatok kezelése a beszerzéstől az értékesítésig

Döntéseihez pontos adatokkal és információkkal szolgálunk az autók beszerzésétől a vagyoni kockázatok kezelésén át a flottából kivonással kapcsolatos teendőinek optimalizálásáig, és segítünk megelőzni a félretájékoztatásból eredő költséges hibákat.

Tudjon meg többetÁrképzés és specifikáció

Egyszerű VIN-kereső eszközünkkel egy szempillantás alatt kikeresheti a járműveket, berendezéseket és több száz műszaki jellemzőt.

Értékelések és előrejelzések

A célzott előrejelzések, a megbízható készletinformációk, valamint az értékesítési és regionális eltéréseket jelző adatok segítségével meghatározhatja a negatív tendenciákat, mielőtt azok bekövetkeznének.

Szervizelés, karbantartás és javítás

Flottája jelenlegi és várható költségeinek az egyes járművek életciklusán keresztül történő részletes áttekintésével elkerülheti a drága meglepetéseket.

Új gépjárművek értékesítése és flottába vétele

Töltsön be pontos és részletes műszaki adatokat – az összeállítási szabályokat is beleértve – ügyfélbarát, több márkára optimalizált konfigurátorunkba, így a legjobb felhasználói élményt kínálhatja vásárlóinak-

 • Átfogó adatszolgáltatás, amely lefedi a piacon megtalálható összes új jármű 99%-át, az elektromos járműveket és a hibrideket is beleértve
 • Részletes műszaki adatok a cégesautó-szabályzatnak való megfelelés érdekében
 • A következetesebb és rugalmasabb adathasználat érdekében egységes formátum az összes főbb európai piacon
 • Saját rendszerekbe könnyen integrálható nyers adatok, így nincs szükség más platformok használatára (adatállományként vagy API-ként elérhető)
 • Rendszeres (akár óránkénti) frissítések a nagyobb pontosság érdekében

Kockázatkezelés és kontrolling

Állítsa be és kövesse nyomon portfóliója kockázati pozícióját több ponton, és reagáljon a lehetséges veszélyekre az adott pillanatban.

A folyamat elején

A határokon átnyúló maradványérték-előrejelzés és az SMR-adatok segítségével már a kezdetektől fogva meghatározhatja a járművek kockázati pozícióját a különböző piacokon, így csökkentheti a futamidő végi kockázatot, ugyanakkor javíthatja a kereskedelmi teljesítményt.

 • Reális maradványértékek hozzárendelése már szerződéskötéskor, pontos előrejelzésekkel – növelve az árréseket
 • A több országra kiterjedő maradványérték-trendek ismerete szegmens/karosszériatípus szerint, a járművek flottába vételére és kivonására vonatkozó stratégiák kiigazítása érdekében
 • A szervizeléssel és amortizációval kapcsolatos működési költségek előrejelzése a hatékony tervezés érdekében, hogy elkerülje a költségvetést veszélyeztető meglepetéseket és a váratlan költségeket

Maradványértékek összehasonlítása

 

 

A szerződéses időszak alatt

Bármikor, bármilyen eszközről végezhet készletértékelést az iparágvezető adatok alapján minden szakasz potenciális kockázatainak azonosítása, elemzése és kezelése érdekében.

 • Megbízható VIN-szolgáltatásunk használata a járművek precíz ellenőrzéséhez
 • Pontos értékbecslések készítése az opcionális extrák értékcsökkenésének figyelembevételével
 • Naprakész értékelések és előrejelzések készítése

Reforecast

Lízingvégi járműstratégia és használtautó-értékesítés

Hozzon megalapozott újraértékesítési és értékesítési döntéseket a lízingszerződés lejártakor adataink alapján.

A lízing lejáratakor

Határokon átnyúló harmonizált adatok használata a flotta újraértékesítési potenciáljának maximalizálása érdekében

 • A lízingből kivont járművek legmegfelelőbb értékesítési módjának meghatározása könnyedén, akár flottából kivonásról, akár használtautó-lízingre való átállásról van szó
 • Az újraértékesítés során olyan extrákat kínálhat ügyfeleinek, amelyek növelik a használt autók vonzerejét
 • A jármű-árbevétel növeléséhez kiszámíthatja a tőke/paritás pontot

 

Használtautó-értékesítéskor

Készítsen azonnali – és rendkívül pontos – használtautó-értékbecslést egy jól áttekinthető, könnyen kezelhető felületen keresztül.

 • A regionális használtautó-értékek összehasonlításával versenyelőnyre tehet szert a helyi piacon
 • A nagyobb hatékonyság érdekében komplex használtautó-értékesítési megoldás, az értékbecsléstől az elismert értékesítési portálokon közzétett hirdetésekig
 • Az ajánlatok vonzerejének felülvizsgálata bárhol és bármikor az árképzés kiigazítása érdekében, reagálva a piaci és politikai változásokra

Értékesítési megoldási modellek

Miért bíznak adatainkban a flottakezelő és a pénzügyi szakemberek?


Független adataink Európa-szerte és az összes nagy márka esetében szabványosítottak, így a teljes flottakezelési stratégiában megelőzhetők a téves információkból adódó költséges hibák.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a flottakezelő és a pénzügyi szakemberek számára.

Igen, keressenek az Eurotax-szal kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

ACE kockázatkezelés

Aktuális piaci árajánlataink és maradványérték-előrejelzéseink a következőkben nyújtanak segítséget:

 • Saját és ügyfelei igényeinek megfelelő jármű és felszereltség választása
 • Az egyes járművek és a teljes portfólió optimális kockázati pozíciójának meghatározása
 • A flottába vételre és a flottából való kivonásra irányuló stratégiájának kiigazítása a maradványértékeket befolyásoló jelenlegi és jövőbeli ágazati trendekre vonatkozó adataink és ismereteink alapján
 • A flotta értékének rendszeres és pontos újraszámítása
 • Az előírásoknak való megfelelés fenntartása

 

Saját konfigurátor készítése

Használja adatainkat az ügyfeleinek szóló ajánlatok összeállításához. Az adatbázisunkban található, használt autókra vonatkozó adatokat, előrejelzési értékeket és műszaki adatokat integrálni tudjuk az Ön konfigurátoraiba. Mindez hozzájárul a kockázatkezelési folyamat támogatásához, a technikai számlák ellenőrzését is beleértve.

Összköltségek ellenőrzése

A teljes tulajdonlási költségre vonatkozó adataink és elemzéseink segítségével mindig tisztában lehet a legjobb meghajtáskombinációkkal. Egyesítjük az iparág legkiválóbb amortizációs adatait és ismereteit a jármű összes üzemeltetési költségére kiterjedően. Ez magában foglalja az üzemanyag- és energiafelhasználásra, valamint az adókra, a szervizelésre, a karbantartásra, az amortizációra, a gumiabroncsokra és biztosításra vonatkozó adatokat is. Segítünk abban, hogy nyomon követhesse a felhasználási költségeket, és fenntarthassa az ügyfeleinek kínált árait.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

EV Volumes

Elektromos járművekre vonatkozó megbízható mennyiségi és előrejelzési adatok.

Biztosító társaságok

Javítsa biztosítási ajánlatát naprakész járműadatokkal

Igényre szabható adatkészleteink és könnyen használható szoftverünk a kockázatvállalástól a biztosításikockázat-kezelésig segít a kritikus fontosságú biztosítási döntések meghozatalában.

Tudjon meg többet

Jármű-azonosítás és -specifikáció

Szerezzen azonnali hozzáférést a részletes műszaki adatokhoz, amely a járművek 99%-át lefedi világszerte.

Árképzés és értékbecslés

Határozza meg pontosan a legfontosabb trendeket valós időben, így valóban versenyképessé teheti teljesítményértékelését.

Szerviz, karbantartás és javítás

Praktikus, interaktív eszközkészleteink nagymértékben leegyszerűsítik a kárigénylés és a javítási költségbecslés teljes folyamatát.

Kockázatvállalás

 • Pontos és részletes jármű-információkat talál csupán a VIN használatával, így kedvezőbb bónuszokat kínálhat ügyfeleinek anélkül, hogy le kellene mondania a nyereségről.
 • Az elektromos járművek, hibridek és ICE-járművek 99%-át lefedő naprakész adataink használatával a változó piaci viszonyok ellenére is kézben tarthatja az irányítást.
 • Adatainkat zökkenőmentesen integrálhatja a meglévő rendszereibe, és megspórolhatja a drága szoftverfrissítéseket.
 • Jelentősen csökkentheti az emberi mulasztásból fakadó hibákat, amelyek kárt okozó, hamis állításokat eredményezhetnek.

VIN specifikáció

Karosszéria- és kárfelmérés

 • Vezető iparági járműértékelő eszközünkkel könnyedén megbecsülheti a kárigényt.
 • Színkódolt interaktív grafikonok segítségével gyorsan és könnyedén megtalálja a pontos alkatrészárakat és információkat.
 • A Repair Estimate eszköz segítségével meghatározhatja a javítás várható költségét. Használja a pontos értékbecslésekkel együtt a teljes kárigények értékeléséhez.
 • Hozzáférés a korábbi maradványérték-adatokhoz a döntések pontosságának alátámasztása érdekében.

Repair Estimate

JÁRMŰÉRTÉKELÉS

MARADVÁNYÉRTÉK ADATOK

Miért bíznak adatainkban a biztosítási szakemberek?

A mintegy 400 autóipari szakemberből álló csapatunkkal olyan független értékbecsléseket készítünk, amelyek nap mint nap a legmegbízhatóbb árképzést nyújtják Európa-szerte.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a biztosítási szakemberek számára.
Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Gyorsítsa fel a folyamatokat, tegye szabaddá munkanapját

Az Eurotax használatával az alábbiakban segíthetünk:

 • Követelések gyors és hatékony feldolgozása
 • Mérnökök idejének felszabadítása a szakértelmüket igénylő járművekhez
 • Pontosabb és versenyképesebb árajánlatok készítése VIN és rendszámtábla alapján az összes opció és biztonsági felszerelés automatikus azonosítása érdekében
 • Költségcsökkentés a járműkárok pontos felmérésével

Megbízható számítások

A Eurotax pontos adatai – amelyekben a Pénzügyi Ombudsman Szolgálat is megbízik – biztosítják, hogy a teljes veszteségszámítás hasznos legyen, és az ügyfelei is könnyen megértsék.

Pontos adatok a telematika támogatásához

Támogatást nyújtunk a telematikai adatok generálásához, és pontos azonosítást biztosítunk az egyes járművekben használt berendezésekhez.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Repair Estimate

Gyors, hatékony és pontos becslés a javításokhoz

Karosszériajavító műhelyek és kárszakértők

Karosszériajavító műhelyek és kárszakértők

Iparágvezető javítási és értékbecslési szolgáltatásainkkal mindig pontos becslésekhez juthat.

TUDJON MEG TÖBBET

Ebben segíthetünk Önnek

Könnyen használható alkalmazásainkkal, amelyekben a pontos adatoktól kezdve az alkatrészárakig és a javítási útmutatókig mindent megtalál, időt takaríthat meg és maximalizálhatja a nyereséget.

Miért érdemes az Eurotaxot választani?

Adatmegoldásaink segítségével gyors, hibáktól mentes becsléseket készíthet, javíthatja a hatékonyságot és a versenyképességet, továbbá biztosíthatja üzleti eredményességét.

Találgatás nélkül

Az Eurotax értékelési adatai pontos, független piaci értékeket és specifikációs adatokat kínálnak bármely járműre vonatkozóan, lehetővé téve a járművek gyors azonosítását és a javítási költségek becslését. A biztosítási márkák és a Pénzügyi Ombudsman Szolgálat megbíznak az Eurotax adataiban.

Gyorsabb becslések

Javításbecslő eszközünk felgyorsítja a javítással kapcsolatos döntéseket. A következőkre van lehetősége:

 • Gyorsan azonosíthatja a járművet és a műszaki adatokat, hogy megkezdhesse a becslést – univerzális megoldás minden gyártóhoz
 • Pillanatok alatt megtervezheti a javításokat és a cseréket, a megfelelő cikkszámmal
 • Kiértékelheti a teljes járműjavítási költségeket, a munkaidőt és az átfedéseket, és meghatározhatja a teljes veszteség értékét
 • Kategóriaelső alkatrészadatokhoz és árképzési adatokhoz juthat hozzá, rendszámmal és iparági kóddal összekapcsolva.

 

Integráció saját rendszerekbe

A javítási adatok szükség esetén közvetlenül beköthetők meglévő rendszereibe, így gyors, problémamentes hozzáférést élvezhet egyablakos becslési megoldásunkhoz.

Telematika

Támogatást nyújtunk a telematikai adatok generálásához, és pontos azonosítást biztosítunk az egyes járművekben használt berendezésekhez.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Repair Estimate

Gyors, hatékony és pontos becslés a javításokhoz

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban