Kockázatkezelés és újraértékesítési stratégiák meghatározása

A trendek elemzése érdekében egy felhasználóbarát felületen hasonlíthatja össze a tényleges és előrejelzett maradványértékeket a piacok között.

További információkSzázezer új jármű, Kétszázezer használt jármű, 15 piac

Miért bíznak a szolgáltatásainkban az árképzéssel és a maradványértékkel foglalkozó szakemberek?

Helyi piaci szakértőkből álló csapatunk folyamatosan figyelemmel kísér olyan kulcsfontosságú tényezőket Európa-szerte, mint az infláció, a kínálathiány és a szabályozások, hogy a legmegbízhatóbb maradványérték-előrejelzéseket biztosítsuk Önnek.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a maradványértékekkel foglalkozó szakemberek számára.

Megbízható teljesítményértékelés

Hasonló járművek összehasonlítása országos és nemzetközi szinten – így megalapozottabb üzleti döntéseket hozhat

Valós piaci megfigyelések

Navigáció könnyedén az új és instabil piacokon – sokszínű regionális szakértői csapatunk figyelemmel kíséri a helyi piacot befolyásoló szereplőket

Könnyen kezelhető felület

A teljes piac áttekintése egyetlen gombnyomásra – az árakat és a maradványértékeket bárhol összehasonlíthatjaIgen, szeretnék az ingyenes próbaverzióra regisztrálni

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az Eurotax adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Biztos profitszerzés. Okosabb, megalapozottabb döntések.

Akár flottajárműveket vásárol, akár lízing- és finanszírozási szerződéseket áraz be, a Compare (Összehasonlítás) funkció lehetővé teszi az Ön számára, hogy megtekintse az előrejelzett jövőbeli maradványértékeket, valamint összehasonlítsa a járművek teljesítményét és opcionális extráit.

Mindez létfontosságú ahhoz, hogy reagálni tudjon a kialakulóban lévő piaci folyamatokra, és azoknak megfelelően alakítsa stratégiáit, hogy mindig a legjobb pozícióból hozza meg a megfelelő beszerzési döntéseket.  

Megbízható adatainknak köszönhetően soha nem marad le egyetlen alakuló trendről sem

A Compare funkció páneurópai ár- és specifikációs adatkészletei egyedülállóan pontos, széles körű adatokhoz nyújtanak hozzáférést. Havonta frissülő, objektív adatbázisunkat több ellenőrzött forrásból állítjuk össze, és adatkészleteinket az iparág vezető szakértői elemzik. Sőt, adataink pontossági statisztikáit minden hónapban közzétesszük, így mindig a legjobb, legátláthatóbb adatokkal dolgozhat. 

Együttműködés a főbb gazdasági influenszerekkel

A helyi maradványérték-szakértőkből álló csapatunk a részletes elemzések készítésekor figyelembe veszi az infláció és egyéb világszintű trendek hatását. Az elemzések segítségével ellenőrizheti saját becsléseit, és tisztában lehet az egyre változékonyabb piacon uralkodó irányzatokkal.

Optimalizáció

A Compare funkció megbízható előrejelzéseiből megtudhatja, hogy a járművek maradványértéke idővel hogyan fog nőni vagy csökkenni, így olyan modellek és márkák mellett dönthet, amelyek stabilan tartják értéküket a lízingszerződések időtartama alatt.

Teljesítményértékelés

Összehasonlíthatja a járművek teljesítményértékeit, áttekintheti állománya maradványérték-előnyeit, és könnyedén letöltheti a legfontosabb elemzéseket, amelyeket megoszthat csapataival a hatékonyabb üzleti tervezés és stratégia kidolgozása érdekében.

Elemzések

Azonnali hozzáférést kap a jelenlegi és jövőbeli, határokon átnyúló újraértékesítési lehetőségekhez, havonta frissített adatokkal a legaktuálisabb elemzésekért.

Ezek a témák is érdekelhetik

Car to Market

Járműtervezéssel, -építéssel és -bevezetéssel foglalkozó vezető tanácsadó szolgáltatás

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.