Gyorsabb, megalapozottabb márkakereskedői döntések

A Eurotax forradalmasítja a járműértékbecslést és készletkezelést. Próbálja ki még ma!

További információkPontos járműértékbecslés

Hozzáférés részletes műszaki adatokhoz, például a javítási becslésekhez, a csereértékekhez és még sok egyéb információhoz, hogy képet kapjon flottája értékéről

Hatékony készletkezelés

A keresett járművek azonosítására, a versenytársak nyomon követésére és az árak kiigazítására szolgáló eszközökkel profitot generálhat az elemzésekből

Biztos profitszerzés

Az aktuális, regionális szinten elemzett európai kiskereskedelmi árak áttekintése, amelyek segítségével megtalálhatja a kínálkozó piaci réseket

Ebben segíthetünk Önnek

Egyetlen, könnyen használható megoldást kínálunk, amelyet már eleve úgy terveztünk meg, hogy illeszkedjen vállalkozásához és munkafolyamataihoz. A csereértékektől és a készletkezeléstől az értékesítések lebonyolításáig a Eurotax gyors hozzáférést biztosít azokhoz az eszközökhöz és adatokhoz, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon, biztos profitot generáljon, és vállalkozásával növekedést érjen el. Eszközeinkhez a hét minden napján, a nap 24 órájában hozzáférést biztosítunk Önnek, bármilyen eszközről. Itt elolvashatja öt szuper tippünket arról, hogyan válhat sikeres autókereskedővé.

Miért ajánljuk Önnek a Eurotax rendszert?

A Eurotax mindent egy helyen kínál, amire csak szüksége lehet. Mobileszközökre optimalizált felületének köszönhetően gyorsan és könnyen használható, így Önnek csak a jármű-értékesítésre kell koncentrálnia.

Aktuális kiskereskedelmi árak – pontos kalkulációk az árrésekről, így mindig a legjövedelmezőbb járműveket tarthatja készleten.

Gyors, minden eszközön élvezhető és zökkenőmentes hozzáférés az iparág legmegbízhatóbb adataihoz felhasználási korlátok nélkül. Egyetlen versenyképes, rögzített ár minden szolgáltatáshoz.
Becsült időbeli értékcsökkenés – az adatok alapján dönthet az állomány megfelelő időben történő cseréjéről.

A legkedvezőbb ár kiszámítása

A Eurotax naprakész kiskereskedelmi adatai átfogó képet nyújtanak a piac aktuális helyzetéről. Célzott piaci értékelésekkel kombinálva Ön teljes rálátást kaphat a járművek értékére.

Miért bíznak a járműkereskedők az adatainkban?

Rendszerünk naponta új adatokkal frissül, miközben a helyi autópiaci szakértők kiszűrik a hibákat, így Ön a legkiválóbb nyers bevitt adatok között böngészhet.

Fedezze fel, mi teszi még az Autovistát megfelelő választássá az autókereskedők számára.

Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Értékes állomány azonosítása

A webes szolgáltatásokon vagy adatalkalmazásokon keresztül elérhető jármű-specifikációs adataink segítségével Ön bármilyen járműállományt beazonosíthat még az online hirdetésmegjelenés előtt.

  • Hozzáférés az országos kiskereskedelmi adatokhoz a nap 24 órájában, a hét minden napján, bármilyen eszközről
  • Megalapozott döntések olyan mérőszámok alapján, mint az „értékesítési napok átlagos száma”
  • A leggyorsabban értékesített járművekkel kapcsolatos tendenciák megtekintése régiónként
  • A versenytársaknál éppen állományban lévő járművek monitorozása

 

Okosabb készlet- és kockázatkezelés

Hatékonyan kezelheti értékesítéseit, valamint megtudhatja, mely járművek népszerűek, mikor célszerű változtatni árképzési stratégiáin, és hogyan azonosíthatja potenciális ügyfeleit. A készletgazdálkodási eszközünkben megtalálható teljesítménymutatók segítségével képet kaphat a járműállományára vonatkozó legfontosabb információkról, a túlárazott/alulárazott járművektől kezdve az értékesített járművek számáig.

Pontosabb költségmeghatározás

Javítási funkciót ellátó eszközünk használatával pontos javítási kalkulációkat készíthet, egyúttal hozzáférhet az új alkatrészek esetében felmerülő költségekhez, amelyeket munkadíjakkal is kombinálhat.

A mi megoldásaink

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.

Adat- és API-megoldások

Az Ön igényeihez igazodva itt megtalálható minden adat, amire szüksége lehet a gépjárművek teljes életciklusa során

Repair Estimate

Gyors, hatékony és pontos becslés a javításokhoz

form