Növelje új járművének értékét az élettartama során a Car to Market támogatásával

Szakértői tanácsadás a maradványértékek optimalizálásáról a jövedelmezőbb üzletvitelért és a nagyobb költségmegtakarításért

További információkSzakértői tanácsadás

Gyakorlati tanácsadás akár három évvel a bevezetés előtt – maradványérték-optimalizálás

Megvalósítható ajánlások

Megalapozott döntések az adatokon alapuló elemzések segítségével, amelyeket könnyedén megoszthat csapatával

Megbízható, pán-európai elemzések

Az eredmények nemzetközi összehasonlítása a főbb kihívások megoldása érdekében, így hatékonyan kezelheti a legnagyobb veszélyt jelentő kockázatokat


A Car to Market az új akkumulátoros-elektromos járművek európai bevezetéseinek közel 60 százalékát vette figyelembe elemzése során

Gyártók támogatása a bevezetés előtti és az értékesítés utáni időszak között

Maradványérték-elemzőkből álló sokoldalú csapatunk, valamint egy részletes, 30 oldalas Car to Market-elemzés segítségével járműveit már jóval a következő bevezetés előtt piacképessé teheti.

0. fázis: Koncepcióalkotás a jövőre nézve

Azoknak a gyártóknak, akik nem használják a Car to Market szolgáltatást, lehetőségük van helyi szerkesztőkkel konzultálni, akik a bevezetéssel közel egy időben rendelkezésre álló nyilvános adatok alapján előrejelzik a maradványértékeket.

Lehet, hogy ilyenkor már túl késő a szükséges változtatásokat végrehajtani, és ez a profitszerzési lehetőségek elszalasztásához vezethet.

A Car to Market tanácsadói akár már 3 évvel a bevezetés előtt tanácsokat adhatnak a termékkezeléssel és kutatással foglalkozó csapatoknak a koncepcióval, a mennyiséggel és a specifikációkkal kapcsolatban, hogy Ön optimalizálni tudja a jövőbeli maradványértékeket.

 

1. fázis: A megfelelő stratégia kidolgozása

A bevezetést megelőző fél-egy évvel az Önt támogató szakértői konzorcium segít meghatározni a sikeres piaci stratégiákat, és javaslatokat tesz a maradványértékek további növelésére a 2. fázisban.

2. fázis: A végleges maradványérték meghatározása

Az 1. fázis alatt biztosított részletes elemzés alapján az elemző csapat rendkívül pontos maradványérték-előrejelzéseket készít, akár 7 további járműváltozatra vonatkozóan, figyelembe véve a különböző akkumulátorméreteket és lóerőértékeket, hogy Ön átfogó képet kapjon a piaci pozíciójáról.

Több mint tízezer jármű esetében az 1 százalékpontos maradványérték-emelkedés milliós mértékű profitot eredményezhetIgen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.

Szakértői ajánlások a 14 legfontosabb maradványértéket befolyásoló tényező javítására

Egy felhasználóbarát és részletesen illusztrált 30 oldalas jelentést küldünk Önnek, amely átfogó elemzéseket és megvalósítható ajánlásokat tartalmaz a következő témakörökről:

 • Külső és belső dizájn
 • Észlelt minőség
 • Mindennapos használatra való alkalmasság
 • Menetdinamika
 • Felszereltség
 • Ösztönzők, beleértve a lízinget is
 • Fogyasztási költségek
 • Üzemanyag és adók
 • Hatótávolság és töltési idő
 • Jótállás, az akkumulátorokra vonatkozóan is
 • Újraértékesítés
 • Mennyiségtervezés
 • Értékesítési csatornák összetétele
 • OEM-ek maradványérték-teljesítménye

Miért bíznak a gyártók adatkészleteinkben és szolgáltatásainkban?

Képzett szakértői csapatunk a legkorszerűbb statisztikai algoritmusokon dolgozik, és olyan kiváló minőségű adatokat használ, amelyek maximalizálják tanácsadási szolgáltatásaink pontosságát.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a gyártók számára.

Ezek a témák is érdekelhetik

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.