Még több autót értékesíthet a maradványértékek optimalizálásával a Car To Market szolgáltatás segítségével

Piaci szakértőink Önnel együttműködve optimalizálják a maradványértékeket a nagyobb profit és költségmegtakarítás érdekében.

További információk
Kézzelfogható előnyök

Fokozhatja márkája és járművei vonzerejét. A jármű-értékesítési értéklánc minden érdekelt fele számára előnyös helyzetet teremthet. 

Megvalósítható ajánlások

Megerősítheti maradványérték-menedzsmentjét a jövedelmezőbb új- és használtautó-értékesítések érdekében, ezáltal jobb eredményeket érhet el. 

Megbízható, pán-európai elemzések

Következetes ár- és specifikációs stratégiák alkalmazásával járművei potenciáljairól pán-európai dimenzióban is értékelést kaphat.  

A Car To Market az Európában bevezetett új akkumulátoros-elektromos járművek többségét is támogatja.

Gyártók támogatása a bevezetés előtti időszak és az életciklus-menedzsment között

Piaci és maradványérték-elemzőkből álló csapatunk gondoskodik arról, hogy az Ön kereskedelmi stratégiái szilárd alapokon álljanak, és előnyös maradványértékekre legyenek optimalizálva a következő bevezetés előtt. Részletes Car To Market-jelentésünk segítséget nyújt a prioritások összehangolásához a teljes szervezeten belül – már hónapokkal vagy akár évekkel a bevezetés előtt.  

0. fázis: Koncepcióalkotás a jövőre nézve

Tapasztalt Car To Market elemzőink végigvezetik Önt a folyamaton, amely akár már négy évvel a bevezetés előtt elkezdődhet. A Car To Market idejekorán bevonja a termékkezeléssel és K+F-fel foglalkozó csapatokat a jármű értékesítési és kereskedelmi teljesítményének optimalizálási folyamatába annak teljes életciklusa során.  

1. fázis: A megfelelő termékstratégia kidolgozása

A jármű kereskedelmi forgalomba hozatalához közeledve a Car To Market átvált a piacvezető stratégiák finomhangolására. Amennyiben követi ajánlásainkat, tovább növelheti járműve maradványértékét.  

2. fázis: A végleges maradványérték meghatározása

A végleges termék és a forgalomba hozatali stratégia alapján a csapat részletes maradványérték-előrejelzéseket készít az összes releváns járműváltozatra vonatkozóan, a hajtásláncokat és a felszereltséget is beleértve. Ezek az átfogó teljesítményértékelések olyan esetekben lehetnek hasznosak, amikor eszközkockázat merül fel a járművekkel kapcsolatban.  

A maradványértékek 1 százalékpontos növekedése évente több mint 1 millió euróval növeli a jövedelmezőséget minden 10 000, lízingszerződésben értékesített jármű után. 

Szakértői ajánlások a 16 legfontosabb, maradványértéket befolyásoló tényező javítására

Egy részletes jelentést küldünk Önnek, amely átfogó elemzéseket és megvalósítható ajánlásokat tartalmaz a következő témakörökről:  

 • Koncepcionális erősségek és kihívások, az érzékelhető minőséget is ideértve 
 • Kereskedelmi stratégia, amely kitér a felszereltségre, a mennyiségtervezésre és az ösztönzőkre 
 • Mindennapos használatra való alkalmasság, beleértve a hatótávolságot és a töltési időt 
 • Költség/teljesítmény, beleértve az üzemanyag- és energiafogyasztást is 
 • Az Ön márkájának maradványérték-teljesítménye  


Miért bíznak a gyártók adatkészleteinkben és szolgáltatásainkban?

Képzett pán-európai szakértői csapatunk a legmodernebb statisztikai módszerekre és kiváló minőségű adatokra alapozva készíti el elemzéseit, így a lehető legpontosabb előrejelzéseket nyújtjuk ügyfeleinknek. 

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a gyártók számára. Igen, kérem keressenek meg az Eurotax-al kapcsolatban

Felhívjuk a figyelmét, hogy csak előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtunk, egyedi értékeléseket nem vállalunk.

* Kötelező


Felhívjuk a figyelmét, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat csak üzleti ügyfelek számára kínáljuk. Az Eurotax munkatársa személyesen veszi fel Önnel a kapcsolatot, és bemutatja az Eurotax termékeit és szolgáltatásait. Az Ön személyes adatait a GDPR 6. cikke (1) bekezdésének b) és f) pontja szerint kezeljük, az adatvédelmi szabályzatában leírtak szerint.Car To Market: az egy, két vagy háromfázisú megoldásA megfelelő berendezések és felszereltség kiválasztása jelentős mértékben növelheti a maradványértéket

Ezek a témák is érdekelhetik

Compare

Versenyképesebb beszerzés, nyomon követés és értékesítés megbízható, ellenőrzött adatok alapján

Residual Value Monitor

A járműállományok teljesítményének nyomon követése, elemzése és összehasonlítása nemzeti szinten Európa-szerte

WeTax

Valós idejű piaci információk. Naprakész viszonteladói és kiskereskedelmi árak. Aktuális és korábbi adatok értékbecslések és előrejelzések készítéséhez.


Szakértői tanácsadás

Gyakorlati tanácsadás akár három évvel a bevezetés előtt – maradványérték-optimalizálás

Megvalósítható ajánlások

Megalapozott döntések az adatokon alapuló elemzések segítségével, amelyeket könnyedén megoszthat csapatával

Megbízható, pán-európai elemzések

Az eredmények nemzetközi összehasonlítása a főbb kihívások megoldása érdekében, így hatékonyan kezelheti a legnagyobb veszélyt jelentő kockázatokat


A Car to Market az új akkumulátoros-elektromos járművek európai bevezetéseinek közel 60 százalékát vette figyelembe elemzése során

Gyártók támogatása a bevezetés előtti és az értékesítés utáni időszak között

Maradványérték-elemzőkből álló sokoldalú csapatunk, valamint egy részletes, 30 oldalas Car to Market-elemzés segítségével járműveit már jóval a következő bevezetés előtt piacképessé teheti.

0. fázis: Koncepcióalkotás a jövőre nézve

Azoknak a gyártóknak, akik nem használják a Car to Market szolgáltatást, lehetőségük van helyi szerkesztőkkel konzultálni, akik a bevezetéssel közel egy időben rendelkezésre álló nyilvános adatok alapján előrejelzik a maradványértékeket.

Lehet, hogy ilyenkor már túl késő a szükséges változtatásokat végrehajtani, és ez a profitszerzési lehetőségek elszalasztásához vezethet.

A Car to Market tanácsadói akár már 3 évvel a bevezetés előtt tanácsokat adhatnak a termékkezeléssel és kutatással foglalkozó csapatoknak a koncepcióval, a mennyiséggel és a specifikációkkal kapcsolatban, hogy Ön optimalizálni tudja a jövőbeli maradványértékeket.

 

1. fázis: A megfelelő stratégia kidolgozása

A bevezetést megelőző fél-egy évvel az Önt támogató szakértői konzorcium segít meghatározni a sikeres piaci stratégiákat, és javaslatokat tesz a maradványértékek további növelésére a 2. fázisban.

2. fázis: A végleges maradványérték meghatározása

Az 1. fázis alatt biztosított részletes elemzés alapján az elemző csapat rendkívül pontos maradványérték-előrejelzéseket készít, akár 7 további járműváltozatra vonatkozóan, figyelembe véve a különböző akkumulátorméreteket és lóerőértékeket, hogy Ön átfogó képet kapjon a piaci pozíciójáról.

Több mint tízezer jármű esetében az 1 százalékpontos maradványérték-emelkedés milliós mértékű profitot eredményezhetSzakértői ajánlások a 14 legfontosabb maradványértéket befolyásoló tényező javítására

Egy felhasználóbarát és részletesen illusztrált 30 oldalas jelentést küldünk Önnek, amely átfogó elemzéseket és megvalósítható ajánlásokat tartalmaz a következő témakörökről:

 • Külső és belső dizájn
 • Észlelt minőség
 • Mindennapos használatra való alkalmasság
 • Menetdinamika
 • Felszereltség
 • Ösztönzők, beleértve a lízinget is
 • Fogyasztási költségek
 • Üzemanyag és adók
 • Hatótávolság és töltési idő
 • Jótállás, az akkumulátorokra vonatkozóan is
 • Újraértékesítés
 • Mennyiségtervezés
 • Értékesítési csatornák összetétele
 • OEM-ek maradványérték-teljesítménye

Miért bíznak a gyártók adatkészleteinkben és szolgáltatásainkban?

Képzett szakértői csapatunk a legkorszerűbb statisztikai algoritmusokon dolgozik, és olyan kiváló minőségű adatokat használ, amelyek maximalizálják tanácsadási szolgáltatásaink pontosságát.

Fedezze fel azokat a további szolgáltatásokat, amelyeknek köszönhetően az Autovista a megfelelő választás a gyártók számára.