Cégismertető

KAPCSOLAT

  • Értékesítés telefon:

    +36 1 701 17 50

  • sales@eurotax.hu
 

Cégcsoportunk az európai gépjármű-informatikai piac vezető információ szolgáltatója.

Hosszú utat jártunk be, melynek eredményeként meghatározó európai szolgáltatóvá váltunk. Már több, mint 80 éve vagyunk jelen független piaci megfigyelőként Európában. Az összegyűjtött, rögzített és feldolgozott adatokat ügyfeleink a 21. század követelményeinek megfelelően digitális formában érhetik el. Az Eurotax, a Glass’s, a Schwacke és az AutoVista nevekkel fémjelzett metodika évtizedek óta szolgál referenciaként az európai használt jármű értékelés piacán.

Az adatgyűjtő-, a piacelemző- és a matematikai modellek összekapcsolásával megbízható, döntés előkészítésre alkalmas információt hozunk létre. Ezen információk Európa szerte elérhetőek, hatékony, számszerűsíthető módon alapozva meg vevőink üzletfejlesztési törekvéseit. Széles termék- és szolgáltatás palettánk teljes lefedettséget kínál az autókereskedők, karosszéria-lakatos és fényező műhelyek, szervizek, kockázatkezelők, és követeléskezelők számára.

A hatékony üzleti döntések kulcsa a hiteles és naprakész információ. Üzleti modellünk átalakítása és európai terjeszkedésünk során piaci árjegyzések értékesítőjéből fejlődtünk komplex üzleti információkat szolgáltató céggé. Az újszerű, összetett megközelítés segít önnek üzlete fejlesztésében.

  • Cégünk mérföldkövei
autovista
eurotax
glass's
schwacke